Ελλάδα

Κέρκυρα: Δεν ήταν ζευγάρι τελικά τα δύο θύματα - Γείτονας τους ο δράστης και αυτόχειρας (βίντεο)

eurokinissi eurokinissi
Το «θρίλερ» με τους πυροβολισμούς που έπεσαν στην Κέρκυρα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Δασιάς «έκλεισε» με τρεις νεκρούς.

Στην αρχή, οι πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα ζευγάρι που τσακώθηκε με γείτονά του, ο οποίος τους σκότωσε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Όμως, τα νέα στοιχεία ανατρέπουν την υπόθεση, καθώς τα δύο θύματα δεν ήταν ζευγάρι, αλλά μια Ελληνίδα 60χρονη ιδιοκτήτρια που ενοικίαζε τα διαμερίσματά της τόσο στον δράστη και αυτόχειρα, όσο και στο έτερο θύμα.

Όπως αναφέρει το corfutvnews.gr η 60χρονη καθηγήτρια και μητέρα ενός παιδιού, νοίκιαζε το σπίτι στον 63χρονο άνδρα (το δεύτερο θύμα) και ο οποίος εργάζονταν κατά περιόδους στην Γαλλία.

Ο δράστης και αυτόχειρας που διέμενε δίπλα, και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δημιουργούσε συχνά προβλήματα. Συγκεκριμένα, είχαν μικροδιαφορές οικονομικές, αλλά και με τον κήπο του σπιτιού.

Η ιδιοκτήτρια και ο Ελληνογάλλος ένοικος, προσπάθησαν να διώξουν από το διαμέρισμα τον δράστη καθώς σύμφωνα με τα όσα λένε κάτοικοι της περιοχής, δημιουργούσε αρκετά προβλήματα τόσο στο θύμα-γείτονά του όσο και στην ιδιοκτήτρια, με την οποία είχε κάνει προφορική συμφωνία να μην πληρώνει ενοίκιο, αλλά να φροντίζει τον κήπο του συγκροτήματος διαμερισμάτων.

Όταν η ιδιοκτήτρια με τον ένοικό της έφθασαν για να μιλήσουν με τον δράστη, ξέσπασε καβγάς. Τότε ο δράστης και αυτόχειρας μπήκε στο σπίτι, πήρεμια καραμπίνα και ξεκίνησε να πυροβολεί.

Έξι σφαίρες πέτυχαν τα δύο άτομα, που έπεσαν νεκρά, ενώ στη συνέχεια κλειδώθηκε στο σπίτι του και έδωσε τέλος στη ζωή του.

{https://www.youtube.com/watch?v=rG2QpV9uZWg}

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Αϊβατίδη, ο οποίος εξέτασε τη σκηνή της διπλής ανθρωποκτονίας, όλα συγκλίνουν στο ότι ο δράστης αυτοχειριάστηκε, καθώς φέρει τραύμα εξ επαφής στο θώρακα από κυνηγετικό όπλο και βρέθηκε μέσα στο σπίτι του.

Σχεδόν εξ επαφής, ή από πολύ μικρή απόσταση, είναι και τα τραύματα που φέρουν στο κεφάλι τα θύματα, από το ίδιο όπλο, ενώ πιθανολογείται ότι πρώτος χτυπήθηκε ο άντρας και κατόπιν η γυναίκα, ενώ οι δύο νεκροί βρέθηκαν σε απόσταση περίπου δεκαπέντε μέτρων μεταξύ τους.

Τουλάχιστον από ιατροδικαστική άποψη, φαίνεται ότι υπήρχε δόλος, πρόθεση για το διπλό έγκλημα από τη μεριά του δράστη, λέει ο ιατροδικαστής.