Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: 26χρονος Γεωργιανός ο άντρας που έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από ρέμα

Θεσσαλονίκη: 26χρονος Γεωργιανός ο άντρας που έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από ρέμα
Ταυτοποιήθηκε ο νεκρός άντρας, που βρέθηκε χθες σε κατοικημένη περιοχή στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, ο οποίος επιβεβαιώθηκε πως ήταν ο οδηγός του οχήματος, που είχε παρασυρθεί νωρίτερα από ορμητικά νερά.

Πρόκειται για 26χρονο υπήκοο Γεωργίας, ο οποίος εντοπίστηκε εκτός του οχήματός του, στην περιοχή της οδού Μυτιλήνης, κοντά στο στρατόπεδο Καρατάσου.

Εντοπίστηκε και το αυτοκίνητο του άντρα, που αφότου ανασύρθηκε από το ρέμα, το οποίο είχε υπερχειλίσει μετά από ισχυρή καταιγίδα το μεσημέρι του Σαββάτου, διαπιστώθηκε ότι ανήκε στον 26χρονο.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το όχημα βρέθηκε 250 μέτρα από το σημείο της παράσυρσης, αλλά το σώμα του άνδρα εντοπίστηκε κάτω από το στρατόπεδο Καρατάσιου στο ρέμα Ξηροποτάμου, μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του δήμου Παύλου Μελά, Σάκης Λαζαρίδης, που συμμετείχε στις έρευνες, ο άνδρας δεν ανταποκρινόταν στις προσπάθειες που κατέβαλαν οι άνδρες του ΕΚΑΒ. «Είμαστε εδώ και μισή ώρα αλλά δεν ανταποκρίνεται. Προσπαθούν, αλλά από ότι βλέπω, είναι μελανιασμένος...»

«Το νερό ήρθε ξαφνικά πάνω από το Χωρτιάτη. Το νερό ήταν πάρα πολύ και προφανώς δεν μπορούσε να το διαχειριστεί το συγκεκριμένο ρέμα. Από ό,τι ρώτησα στην Ασφάλεια που ψάχναμε, μάλλον είναι αυτός ο οδηγός του αυτοκινήτου», πρόσθεσε ο αντιδήμαρχος.

{https://youtu.be/WxT-lXvk10Q}