Ελλάδα

Συναγερμός στην Ιεράπετρα: Αγνοείται 29χρονη, έρευνες σε στεριά και θάλασσα

Συναγερμός στην Ιεράπετρα: Αγνοείται 29χρονη, έρευνες σε στεριά και θάλασσα
Χάθηκαν τα ίχνη 29χρονης γυναίκας από την Ελβετία που ζούσε τα δυο τελευταία χρόνια στην Ιεράπετρα, ενώ είχε πάει στη θάλασσα, έρευνες από το λιμενικό και αστυνομία σε θάλασσα και στεριά.

Συναγερμός σήμανε στην Ιεράπετρα, καθώς χάθηκαν τα ίχνη μιας γυναίκας 29 ετών, ενώ βρισκόταν κοντά στην παραλία της πόλης το απόγευμα της Τετάρτης (16/06).

Όπως αναφέρει το «flashnews.gr», έρευνες γίνονται τόσο στη στεριά, όσο και στη θάλασσα. Πρόκειται για μια 29χρονη Ελβετίδα που τα δυο τελευταία χρόνια ζει στην Ιεράπετρα.

Με βάση τα σχετικά ρεπορτάζ, στην προσπάθεια αναζήτησης συμμετέχουν δυο σκάφη του λιμενικού αλλά και εθελοντές με ερασιτεχνικά σκάφη, ενώ η κοπέλα είναι αλλοδαπή που κατοικεί μόνιμα στην Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί της Τετάρτης (16/06) ενημέρωσε τον ντόπιο αρραβωνιαστικό της πως επρόκειτο να πάει για μπάνιο. Το απόγευμα, όταν δεν γύρισε πίσω, ανησύχησε και ειδοποίησε το Λιμενικό όποτε και άρχισαν οι έρευνες.

Επειδή την Τετάρτη (16/06) στο συγκεκριμένο σημείο της θάλασσας δεν είχε ανέμους ούτε και ρεύματα και δεν την είδε κανείς στην παραλία, οι έρευνες γίνονται και στη στεριά με τη βοήθεια της αστυνομίας. Εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα.