Ελλάδα

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Αντόνιο Μπαντέρας - Όλοι έτρεξαν για μια σέλφι κι ένα αυτόγραφο

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Αντόνιο Μπαντέρας - Όλοι έτρεξαν για μια σέλφι κι ένα αυτόγραφο
Το αεροπλάνο που μετέφερε τον Ισπανό σούπερ σταρ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» - Ξεκινούν τη Δευτέρα τα γυρίσματα του «The Enforcer»

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον Ισπανό σούπερ σταρ Αντόνιο Μπαντέρας οι υπάλληλοι του αεροδρομίου «Μακεδονία» οι οποίοι έτρεξαν με πολλά χαμόγελα να εξασφαλίσουν ένα αυτόγραφο ή μια σέλφι

Απλός και φιλικός, ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ αμέσως μόλις αποβιβάστηκε από το ιδιωτικό τζετ μοίρασε χαμόγελα στο προσωπικό της πίστας και στη συνέχεια κάθισε υπομονετικά για μια σέλφι με ομάδα εργαζομένων. Μετά τις φωτογραφίες ο Αντόνιο Μπαντέρας εξήλθε του αεροδρομίου, όπου τον περίμενε ένα αυτοκίνητο με την προσωπική του ασφάλεια και στη συνέχεια αποχώρησε για το πέντε αστέρων ξενοδοχείο στην ανατολική Θεσσαλονίκη όπου και θα διαμείνει κατά διάρκεια των γυρισμάτων για την ταινία «The Enforcer».

«Ήταν πολύ καταδεκτικός, δεν αρνήθηκε σε κανέναν να βγει φωτογραφία μαζί του και να υπογράψει αυτόγραφα. Παρά την αφόρητη ζέστη αυτός κάθισε εκεί και συνομίλησε για λίγα λεπτά με τους υπαλλήλους που έσπευσαν να τον υποδεχτούν», έλεγε υπάλληλος του αεροδρομίου που έδωσε το παρών στην υποδοχή του Αντόνιο Μπαντέρας.

Ολοκληρώνονται τα σκηνικά

Την ίδια ώρα το «The Enforcer» άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά παίρνει, καθώς ήδη το συνεργείο της παραγωγής στήνει στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης τα σκηνικά για τις ανάγκες της ταινίας, με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας!

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένονται να ξεκινήσουν την προσεχή Δευτέρα 28 Ιουνίου, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να στήνονται τα σκηνικά στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.