Ελλάδα

Συνδέονται ο δολοφόνος της Κάρολαιν με τον αυτόχειρα Δογιάκη; Τι αποκάλυψε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

Συνδέονται ο δολοφόνος της Κάρολαιν με τον αυτόχειρα Δογιάκη; Τι αποκάλυψε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου
Καμία επικοινωνία ή στοιχείο που να δηλώνει ότι ο 32χρονος δολοφόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος συνδεόταν με τον αυτόχειρα επιχειρηματία Σταύρο Δογιάκη δεν έχει προκύψει έως τώρα.

Φήμες κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με το αν συνδέεται το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, όπου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε τη σύζυγό του, Καρολάιν, με τον θάνατο του ιδιοκτήτη της ταβέρνας "Κρητικός", Σταύρου Δογιάκη.

Η φημολογία αυτή προφανώς βασίζεται στο γεγονός ότι τα δύο τραγικά περιστατικά έγιναν σε σχετικά κοντινό χρονικό διάστημα μεταξύ τους, ενώ οι πρωταγωνιστές ήταν  γείτονες, αφού το σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά ήταν κοντά στην ταβέρνα του Δογιάκη. Όμως, όπως φαίνεται, αυτά είναι και τα μοναδικά κοινά στοιχεία.

Σύμφωνα , με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του τηλεφώνου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μέχρι τώρα δεν αποδεικνύεται καμία σύνδεση με τον αυτόχειρα Σταύρο Δογιάκη.

Ο αριθμός μάλιστα του αυτόχειρα δεν υπάρχει καν ούτε ως «επαφή» στο τηλέφωνο του φονιά της Καρολάιν. Σημειώνεται ότι το τηλέφωνο του Σταύρου Δογιάκη δεν έχει ακόμη «μιλήσει», ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι αν υπήρχε επικοινωνία θα είχε φανεί από τα δεδομένα του τηλεφώνου του 32χρονου.

Ο 53χρονος Σταύρος Δογιάκης κηδεύτηκε χθες το απόγευμα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο λόφο της Κάντζας, ωστόσο, ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι που τον οδήγησαν στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του και μάλιστα σε μια περίοδο που ετοίμαζε νέο επιχειρηματικό άνοιγμα στο χώρο της εστίασης.