Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Η ΕΛ.ΑΣ. βλέπει σχέδιο δολοφονίας από τον πιλότο (βίντεο)

Γλυκά Νερά: Η ΕΛ.ΑΣ. βλέπει σχέδιο δολοφονίας από τον πιλότο (βίντεο)
Νέες αποκαλύψεις για τη φρικτή δολοφονία στα Γλυκά Νερά της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Οι Αρχές προσπαθούν να «κλειδώσουν» πως πρόκειται για προμελετημένη δολοφονία.

Παρόλο που ο δολοφόνος της Καρολάιν, κατά την κατάθεσή της στη ΓΑΔΑ μίλησε για «κακιά στιγμή», οι αρχές πιστεύουν ότι πρόκειται για προμελετημένο έγκλημα και προσπαθούν να βρουν στοιχεία που θα το αποδεικνύουν.

Σύμφωνα με την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, είναι μεγάλο στοίχημα για τους αστυνομικούς να αποδείξουν ότι η δολοφονία ήταν προμελετημένη. Γι' αυτό και οι αστυνομικοί κινούνται σε τρεις άξονες:

Ο πρώτος άξονας έχει να κάνει με τις οικονομικές κινήσεις που έκανε ο πιλότος πριν από τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Κομβικό σημείο είναι το οικόπεδο που φέρεται να αγόρασε με αρκετά από τα χρήματα να προέρχονται από την οικογένεια της Καρολάιν. Το οικόπεδο, μάλιστα, το έγραψε στο όνομά του.

Ο δεύτερος άξονας έχει να κάνει με τις γενικότερες οικονομικές κινήσεις του πιλότου. Δηλαδή, τι ακριβώς έκανε. Είχε προσχεδιάσει; Τι θα έκανε μετά τη δολοφονία;

Οι αστυνομικοί επανεξετάζουν το υλικό από τις κάμερες. Οι αστυνομικοί θέλουν να δουν ποια ήταν η συμπεριφορά του πιλότου πριν όσο και μετά τη δολοφονία της Καρολάιν. Θέλουν, δηλαδή, να δουν εάν είχε κάποιες ύποπτες συναντήσεις.
Αυτά τα στοιχεία έχουν μπει στο μικροσκόπιο γιατί οι αστυνομικοί δεν έχουν πειστεί από τα λεγόμενα του πιλότου για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά.