Ελλάδα

Ιδανικός ο καιρός για βουτιές στη θάλασσα (χάρτης)

Ιδανικός ο καιρός για βουτιές στη θάλασσα (χάρτης)
Ιδανικός καιρός για μπάνιο στη θάλασσα θα επικρατήσει το Σαββατοκύριακο στην Αττική, αφού η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε πολύ υψηλά για την εποχή επίπεδα αγγίζοντας τοπικά τους 37οC.

Το Σάββατο, στα νότια παράλια της Αττικής θα επικρατούν νότιοi άνεμοι με ένταση 3-4 μποφόρ μέχρι το απόγευμα, οπότε και θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 32-33οC.

Στα παράλια της ανατολικής Αττικής, θα πνέουν νότιοι άνεμοι με ένταση 3-4 μποφόρ, οπότε η θάλασσα θα είναι σχετικά ήρεμη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 35-36οC.

Στα παράλια της δυτικής Αττικής, θα πνέουν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με ένταση 3-4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 33οC.

Τέλος, στα παράλια της βόρειας Αττικής, θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι με ένταση έως 3 μποφόρ οπότε και η θάλασσα θα είναι σχετικά ήρεμη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 36-37οC.

Αίθριος καιρός με διάσπαρτες νεφώσεις από το μεσημέρι, παροδικά αυξημένες στα βόρεια-βορειοανατολικά του νομού.

Χάρτης καιρικών συνθηκών στις παραλίες της Αττικής το Σάββατο

Την Κυριακή, στα νότια παράλια της Αττικής θα επικρατούν νότιοι άνεμοι με ένταση 3-4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 32οC.

Στα παράλια της ανατολικής Αττικής, θα πνέουν δυτικοί-νοτιοδυτικοί άνεμοι με ένταση 3-4 μποφόρ, οπότε η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 36-37οC.

Στα παράλια της δυτικής Αττικής, θα πνέουν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με ένταση 3-5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 33οC.

Τέλος, στα παράλια της βόρειας Αττικής, θα πνέουν δυτικοί άνεμοι με ένταση 3 έως 4 και πρόσκαιρα 5 μποφόρ, οπότε και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τΔους 37-38οC.

Διάσπαρτες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι και τις πρωινές ώρες, ενώ στη συνέχεια θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός.

Χάρτης καιρικών συνθηκών στις παραλίες της Αττικής την Κυριακή