Ελλάδα

Ξεφεύγει η κατάσταση: Γονιός αρνητής απείλησε ότι θα πάει στο σχολείο του παιδιού του με καραμπίνα (βίντεο)

(Φωτ. αρχείου: Intime) (Φωτ. αρχείου: Intime)
Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνουν πλέον οι αντιδράσεις των γονέων αρνητών. Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας με γονιό που απείλησε ότι θα πάει στο σχολείο με καραμπίνα!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του OPEN, το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγο καιρό στον Πύργο Ηλείας και ήρθε στο φως από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Δ. Ελλάδας, Κώστα Γιαννόπουλο, μέσω της εφημερίδας «Πε΄λοπόννησος».

Συγκεκριμένα, όπως ειπ΄ώθηκε στον τηλεοπτικό αέρα, ένας γονιός τηλεφώνησε στον Διευθυντή Εκπαίδευσης του Νομού Ηλείας και απείλησε ότι θα παει με καραμπίνα στο σχολείο επειδή του έλεγαν ότι ο γιος του έχει κορονοϊό ενώ εκείνος επέμενε ότι ήταν μια απλή γρίπη.

Ευτυχώς, η απειλή του γονέα αρνητή δεν έγινε πραγματικότητα καθώς σε μια τέτοια περίπτωση δάσκαλοι, μαθητές και γονείς θα βρίσκονταν μπροστά σε ένα εφιαλτικό σκηνικό. Θυμίζουμε ότι πριν από δύο ημέρες, στον Πύργο, ένας ακόμη γονέας αρνητής της μάσκας βρέθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης μετά από επεισόδιο με εκπαιδευτικό.