Το 1986 άνοιξε το εστιατόριο Σελήνη και ποτέ του δεν ακολούθησε εύκολο δρόμο.
Ο Γιώργος Χατζηγιαννάκης, με τη δράση του συνέβαλλε καθοριστικά στην ανάδειξη της Σαντορίνης ως υψηλού επιπέδου γαστρονομικό προορισμό ενώ σε κάθε ευκαιρία μίλαγε για τα βήματα που πρέπει να κάνει η Ελλάδα προς αυτή την κατεύθυνση.
Το εστιατόριο κέρδιζε συνεχώς αναγνώριση και ο Γιώργος Χατζηγιαννάκης δραστήριος και τολμηρός συνέχιζε ασταμάτητα να προβάλει τα προϊόντα του τόπου.