Ελλάδα

Γλυκά Νερά - Τα «μυστικά» της κάμερας ασφαλείας: Τι προσπαθούσε η Καρολάιν τη μέρα της δολοφονίας της (βίντεο)

Γλυκά Νερά - Τα «μυστικά» της κάμερας ασφαλείας: Τι προσπαθούσε η Καρολάιν τη μέρα της δολοφονίας της (βίντεο)
Φίλος της οικογένειας της Καρολάιν αποκαλύπτει πως την ημέρα της δολοφονίας της προσπαθούσε να ανασύρει υλικό από την κάμερα ασφαλείας

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από το περιβάλλον της μητέρας της Καρολάιν, την ημέρα της δολοφονίας της η κοπέλα είχε προσπαθήσει επανειλημμένα με το κινητό της τηλέφωνο να ανασύρει από την κάρτα μνήμης εικόνες από την κάμερα που «έβλεπε» στο σαλόνι του σπιτιού.

Πρόκειται για την κάρτα μνήμης, που όπως ομολόγησε ο ίδιος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, έβγαλε και πέταξε στον βόθρο του σπιτιού μετά τη δολοφονία.

 Την κάρτα μνήμης είχαν εντοπίσει οι αστυνομικοί και την είχαν στείλει στην Κίνα, όμως, δεν γινόταν να ανασυρθεί υλικό.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι έψαχνε η Καρολάιν εκείνες τις ώρες:

«Ξέρουμε ότι εκείνη την ημέρα προσπάθησε πολλές φορές να μπει με το κινητό της στην κάμερα και να ανασύρει υλικό. Όλες τις φορές που προσπάθησε, δεν τα κατάφερε. Τι υλικό έψαχνε; Γιατί προσπάθησε τόσες φορές εκείνη να το ανασύρει;», διερωτήθηκε, μιλώντας στον ΑΝΤ1 φίλος της οικογένειας.

Ο ίδιος πρόσθεσε, μάλιστα, ότι «οι γονείς της θεωρούν ότι κάτι είχε δει, κάτι έμαθε και έψαχνε αποδείξεις. Αυτό ίσως να την οδήγησε στον θάνατο. Όμως χωρίς την κάρτα μνήμης δεν θα το μάθουμε ποτέ».

Υπενθυμίζεται πως παρά τις προσπάθειες της ΕΛΑΣ, δεν κατέστη δυνατόν να ανασυρθεί το επίμαχο υλικό.