Ελλάδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η Έφη Κακαράντζουλα είναι ακόμη επικίνδυνη, δεν έχει φύγει ο φόβος

eurokinissi eurokinissi
Την ικανοποίησή της για την ετυμηγορία της Δικαιοσύνης και την καταδίκη της Έφης Κακαράντζουλα εξέφρασε το βράδυ της Παρασκευής η Ιωάννα Παλιοσπύρου, σχετικά με την επίθεση με βιτριόλι.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 για την επίθεση με το βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου τόνισε πως ήταν η μέγιστη δυνατή ποινή που μπορούσε να επιβληθεί, «οπότε με αυτά τα δεδομένα είμαι ικανοποιημένη».

Παράλληλα, υπογραμμίζει πως υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης της νομοθεσίας, ενώ θέλησε να προτάξει ότι «ο φόβος δεν έχει φύγει ακόμα», καθώς η δράστις δεν εξέφρασε ειλικρινή μεταμέλεια.

«Είναι ακόμη επικίνδυνη» τόνισε η Ιωάννα, ενώ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να είχε κάποια βοήθεια στην επίθεση, αποκαλύπτοντας ότι συζητά με τους δικηγόρους της για το ενδεχόμενο προσφυγής στη Δικαιοσύνη για τη διεκδίκηση αποζημίωσης.

Αναφορικά με τις θεραπείες αποκατάστασης, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέφερε πως η διαδικασία πήγε πίσω λόγω της δίκης, «από τη μια για ψυχολογικούς λόγους κι από την άλλη γιατί δεν μπορούσε να συνεχίσει το πρόγραμμα των χειρουργείων».

Όπως είπε, μέχρι το τέλος του έτους θα υποβληθεί σε νέες χειρουργικές επεμβάσεις. «Γνωρίζω ότι είναι μία επίπονη διαδικασία και επικίνδυνη για την υγεία μου. Είναι το μονοπάτι που πρέπει να περάσω, γιατί είναι ο μόνος τρόπος να προχωρήσω μπροστά» δήλωσε.

Παράλληλα, σημείωσε πως θέλει να αρχίσει να έχει μια πιο φυσιολογική ζωή, να είναι δραστήρια και εργασιακά, ενώ τόνισε πως ο κόσμος είναι σύμμαχός της σε όλη αυτήν την περιπέτεια.

«Με έχει αγκαλιάσει και με έχει στηρίξει ο κόσμος. Πρέπει να εξαντλήσω τις δυνάμεις μου, για να μην πάει όλη αυτή η προσπάθεια χαμένη», κατέληξε η Ιωάννα.