Ελλάδα

Θρίλερ στον Βόλο: Άφαντος ο δράστης που σκότωσε τη νονά του, το μυστήριο τηλεφώνημα στη σύζυγό του

Θρίλερ στον Βόλο: Άφαντος ο δράστης που σκότωσε τη νονά του, το μυστήριο τηλεφώνημα στη σύζυγό του
Ανατροπή δεδομένων έχουμε στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας 75χρονης στη Νέα Ιωνία Βόλου που βρέθηκε μαχαιρωμένη στο υπόγειο της πολυκατοικίας που διέμενε. Τελικά ο βαφτισιμιός της φαίνεται να ομολόγησε μέσω τηλεφώνου αλλά δεν παραδόθηκε.

Ανατροπή δεδομένων έχουμε στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας 75χρονης στη Νέα Ιωνία Βόλου που βρέθηκε μαχαιρωμένη στο υπόγειο της πολυκατοικίας που διέμενε.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίζονται, διαψεύοντας τις πληροφορίες που ήθελαν να έχει συλληφθεί, με την ομολογία της αποτρόπεας πράξης του να έρχεται τηλεφωνικά.

Τι λέει η ΕΛΑΣ

Η αστυνομία με ανακοίνωσή της για το φονικό στον Βόλο ξεκαθαρίζει το σημείο όπου βρίσκονται οι έρευνες, σε σχέση με τον δράστη, καθώς από το βράδυ υπήρχαν πληροφορίες περί σύλληψής του.

Όπως τονίζει, οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας, ενώ συνεχίζονται και οι έρευνες για τη σύλληψη του δράστη.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ενώ στο σημείο που εντοπίστηκε η 75χρονη έσπευσαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, καθώς και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Η κατάθεση της συζύγου του 39χρονου και το τηλεφώνημα

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Magnesianews.gr, ο δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την σύζυγό του, αποκαλύπτοντας ότι σκότωσε τη νονά του, γιατί όταν της ζήτησε ένα χρηματικό ποσό εκείνη του το αρνήθηκε. Από εκεί και μετά, ο 39χρονος δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο 39χρονος, ο οποίος είχε ποινικό παρελθόν και είχε απασχολήσει τις Αρχές για ναρκωτικά, κλοπή τσάντας και εμπρησμό σε κατάστημα, φέρεται να ήταν και χρήστης ναρκωτικών, επισκέφτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης την άτυχη γυναίκα στο σπίτι της.

Εκείνος απαίτησε 2.000 ευρώ εκείνη δεν του τα έδωσε, έβγαλε ένα μαχαίρι και κυριολεκτικά την κατακρεούργησε με περισσότερες από 20 μαχαιριές.

Ο γιος της λόγω της κατάστασής του δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, όμως ούτε και οι γείτονες παρότι η πολυκατοικία έχει πέντε διαμερίσματα ανά όροφο.

Ο δράστης αμέσως μετά τύλιξε με μονωτική το κεφάλι της νονάς του και το σώμα της με ένα πάπλωμα, την έσυρε έως το ασανσέρ και από εκεί στο υπόγειο της πολυκατοικίας.

Η Αστυνομία ερευνούσε από προχθές την εξαφάνισή της και οι αστυνομικοί είχαν αρχίσει να μαθαίνουν αρκετές λεπτομέρειες που τους οδήγησαν σε συμπεράσματα. Εντόπισαν αρχικά τις κηλίδες κοντά στην πόρτα του διαμερίσματος, στο ασανσέρ, στη συνέχεια στο υπόγειο και κατέληξαν στην σορό του άγρια δολοφονημένου θύματος.

Εντός της οικίας βρέθηκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό άθικτο και έτσι δεν είναι σίγουρο αν ο δράστης κατάφερε να αρπάξει κάποια χρήματα σύμφωνα με το magnesianews.

Τι λέει η αστυνομία

Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως είχε προσχεδιάσει το έγκλημα και τον πίεζαν ως την τελευταία στιγμή, πριν τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα, να το παραδεχθεί. Άλλωστε, αυτό έδειχναν όλα τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει από την αυτοψία στο διαμέρισμα της γυναίκας.

Η ψυχραιμία και ο κυνισμός του δολοφόνου φαίνονται από το γεγονός ότι χρησιμοποίησε μια σφουγγαρίστρα για να καθαρίσει τα αίματα και την άφησε μέσα τον κουβά. Όμως, ο μακελάρης δεν πρόσεξε ότι είχαν μείνει ίχνη αίματος στον θάλαμο του ασανσέρ και κηλίδες που οδηγούσαν προς το υπόγειο με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί τελικά να εξιχνιάσουν τη δολοφονία και να αποκαλυφθεί το στυγερό έγκλημα.

Άλλωστε την ημέρα που εξαφανίστηκε φαίνεται πως ο δράστης της τηλεφώνησε για να τον συναντήσει στο διαμέρισμα της , όπου εκεί να την τραυμάτισε και στην συνέχεια να την μετέφερε σε αποθήκη του υπογείου που τις κατάφερε περισσότερες από 20 μαχαιριές στο λαιμό και στο σώμα πλημμυρίζοντας στο αίμα τον χώρο.

Αμέσως μετά την στυγερή δολοφονία φρόντισε -όπως αποκλειστικά καταγράφει το thenewspaper.gr – να καθαρίσει επιμελώς την υπόγεια αποθήκη ώστε να μην τον ανακαλύψουν και τράπηκε σε φυγή.