Ελλάδα

Καθηγητής κατηγορείται για ασέλγεια σε 12χρονη μαθήτρια

Καθηγητής κατηγορείται για ασέλγεια σε 12χρονη μαθήτρια
Ο εκπαιδευτικός «χρησιμοποίησε μεγάλη τεχνική παραπλάνηση και στη συνέχεια προέβη σε ασελγείς πράξεις».

Για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης κατηγορείται καθηγητής φροντιστηρίου, όταν η μαθήτρια αποκάλυψε στους γονείς της τον εφιάλτη που ζούσε.

Φρίκη προκαλεί η υπόθεση αποπλάνησης, αφού η 12χρονη έφτασε σε σημείο να αυτοκτονίσει και έτσι οι γονείς της αντιλήφθηκαν ότι κάτι συμβαίνει με το παιδί.

«Χρησιμοποιούσε μεγάλη τεχνική παραπλάνηση»

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Καπερνάρος, τόνισε πως «Μετά από 4 χρόνια δεν άντεξε και το είπε στους γονείς της», σημειώνοντας πως ο εκπαιδευτικός «χρησιμοποίησε μεγάλη τεχνική παραπλάνηση και στη συνέχεια προέβη σε ασελγείς πράξεις».

Το παιδί έφτασε να νιώθει ενοχές, να αυτοτραυματίζεται, σβήνοντας τσιγάρα στα χέρια και τελικά να καταλήξει σε απόπειρα αυτοκτονίας.

Η οικογένειά του έχει καταθέσει μήνυση και ο δικηγόρος εκφράζοντας τη σιγουριά ότι υπάρχουν κι άλλα θύματά του, κάλεσε τα παιδάκια να μιλήσουν.

Τι δηλώνει ο πατέρας της μαθήτριας

Σύμφωνα με την καταγγελία ο καθηγητής άρχισε να κάνει κοπλιμέντα στο κορίτσι και μασάζ εν ώρα μαθήματος.

«Η πρώτη αντίδρασή μου ήταν λίγο ακραία στο μυαλό μου μέσα. Δεν ξέρω αν θα συγκρατηθώ αν θα τον έβλεπα ετσι; Είχε μία πολύ μεγάλη διαφορά στη συμπεριφορά της από το σημείο εκείνο και μετά. Ουσιαστικά παραιτήθηκε από το σχολείο παραιτήθηκε από τα ενδιαφέροντά της. Έγινε ένα άλλο παιδί» δηλώνει ο πατέρας της 11χρονης από τη Δυτική Αττική.

«Δεν ξέρω αν εκμεταλλεύθηκε μόνο το δικό μου παιδί. Ένας άνθρωπος που είναι άρρωστος στο μυαλό του να κάνει τέτοια πράγματα σε ένα παιδάκι 11 και 12 ετών τι θα τον σταματήσει να το κάνει σε ένα επόμενο»;