Ελλάδα

Σκληρές εικόνες 3 μήνες πριν τον θάνατο από ξυλοδαρμό του 20χρονου σε κέντρο αναπηρίας - Οργή της οικογένειας (βίντεο)

Σκληρές εικόνες 3 μήνες πριν τον θάνατο από ξυλοδαρμό του 20χρονου σε κέντρο αναπηρίας - Οργή της οικογένειας (βίντεο)
Σοκάρουν οι εικόνες από την κατάσταση στην οποία είχαν βρει οι γονείς του τον 20χρονο τρόφιμο στο Κέντρο Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία, «Ο Άγιος Δημήτριος»

Από εγκεφαλική αιμορραγία και ισχαιμία του μυοκαρδίου φέρεται να έχασε τη ζωή του ο 20χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από άλλο τρόφιμο του κέντρου αποκατάστασης που φιλοξενούσε και τους δύο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο νεαρός έπεσε θύμα ξυλοδαρμού το βράδυ της Κυριακής - 28/11/2021 - οπότε και μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Ο νεαρός έλαβε εξιτήριο το μεσημέρι της Τρίτης, αλλά στη συνέχεια εμφάνισε επιπλοκές και κατέληξε.

Ο ένας από τους δύο ήταν σε κατάσταση αμόκ, ενώ εργαζόμενος του ιδρύματος κατήγγειλε ότι ο υπάλληλος του «Αγίου Δημητρίου» - που πρόσεχε τους συγκεκριμένους περιθαλπόμενους - δεν έπραξε το παραμικρό για να σταματήσει την συμπλοκή που έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια του.

Σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις, ωστόσο, που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας, οι γονείς του επισκέφθηκαν τον γιο τους - τον Αύγουστο του 2021 - για πρώτη φορά μετά από έναν χρόνο, λόγω του κορονοϊού, σοκαρίστηκαν με το θέαμα που αντίκρισαν.

Όπως φαίνεται και σε φωτογραφία ντοκουμέντο που προβλήθηκε στον Alpha, ο νεαρός έφερε χτύπημα στο κεφάλι και αμυχές στα αφτιά και σε άλλα σημεία του προσώπου του.