Ελλάδα

Γυναικοκτονία στη Λακωνία: Ραγίζει καρδιές ο αδερφός του θύματος, «τα παιδιά δεν ξέρουν ακόμα τίποτα» (βίντεο)

Eurokinissi Eurokinissi
«Τα παιδιά δεν κατάλαβαν τίποτα» λέει με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή, ο αδερφός της 36χρονης δολοφονηθείσας από τη Λακωνία

Την 15η γυναικοκτονία μετρά η χώρα μας μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο, μετά τη δολοφονία μιας 36χρονης γυναίκας, μητέρας δύο παιδιών, από τα χέρια του 40χρονου συζύγου της, στον Βλαχιώτη Λακωνίας.

Το ζευγάρι, αλβανικής καταγωγής, τα τελευταία χρόνια διέμενε και εργαζόταν στα χωράφια της περιοχής.

Οι δυο τους φέρεται να λογομάχησαν έντονα κατά τη διάρκεια της νύχτας και στη συνέχεια ο 40χρονος έπνιξε την γυναίκα του με τα ίδια του τα χέρια και εν συνεχεία να κάλεσε τις Αρχές προκειμένου να παραδοθεί. «Ελάτε σκότωσα τη γυναίκα μου», ήταν τα πρώτα του λόγια σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα του τον έβρισε. “Είναι δυνατόν αυτή να βρίσει εμένα;” φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Κι επειδή θεωρούσε ότι η 36χρονη ήθελε να τον αφήσει γιατί είχε εραστή, με τα παιδιά τους μέσα στο σπίτι, τη στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια!

Και αφού σκότωσε τη γυναίκα, έφυγε από το σπίτι και άρχισε να γυρνάει στην περιοχή. Ώρες αργότερα, τηλεφώνησε στην αστυνομία και ομολόγησε τη δολοφονία, δηλώνοντας μετανιωμένος. “Πρέπει να έχω σκοτώσει τη γυναίκα μου” είπε και τους έδωσε τη διεύθυνση του σπιτιού του, όπου και τον συνέλαβαν.

Ο άνδρας κρατείται από τις Αρχές ενώ οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση αναμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Να σημειωθεί ότι η οικογένεια έχει δύο αγόρια 9 και 11 ετώντα οποία τη στιγμή του φόνου κοιμούνταν στο διπλανό δωμάτιο και ζούσε στο Βλαχιώτη τα τελευταία 4 χρόνια.

Ραγίζει καρδιές ο αδερφός του θύματος

Ο αδερφός της νεαρής γυναίκας που έπεσε νεκρή από τα χέρια του άνδρα της, δεν μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή του ενώ η φωνή του σπάει, μιλώντας για το αποτρόπαιο έγκλημα στην κάμερα του spartanews.gr.

Τα δύο ανήλικα αγόρια, ηλικίας 11 και εννέα ετών φιλοξενούνται στο σπίτι του και δε γνωρίζουν ακόμη για τον θάνατο της μητέρας τους.

Ο αδελφός της 36χρονης, συγκεκριμένα, είπε με δάκρυα στα μάτια ότι τον κάλεσαν από την αστυνομία και του είπαν να πάει να πάρει τα παιδιά από το σπίτι.

«Τα παιδιά κοιμόντουσαν, δεν κατάλαβαν τίποτα» είπε και πρόσθεσε πως επρόκειτο για ένα αγαπητό ζευγάρι, που δεν είχαν δημιουργήσει προβλήματα.

{https://youtu.be/WBnWPZRP924}

Ο ίδιος δεν ξέρει αν ήταν η κακιά στιγμή και γενικότερα παραμένει σε κατάσταση σοκ, ενώ ένας άλλος άνδρας που μίλησε στην κάμερα τόνισε πως στις 23:55 της Κυριακής, τηλεφώνησε ο συζυγοκτόνος στην Αστυνομία και ανέφερε πως έπνιξε τη γυναίκα του με τα ίδια του τα χέρια

«Ήταν μια ήσυχη οικογένεια, δεν είχαν δώσει δικαιώματα και οι κοντινοί τους δεν ξέρουν κάτι, έχουν καταγωγή από την Αλβανία» σημείωσε, ενώ μια γυναίκα συμπλήρωσε πως «δούλευαν και οι δύο εργατικοί άνθρωποι, τους αγαπούσα πολύ».
Ο κατά ομολογία γυναικοκτόνος από το Βλαχιώτη Λακωνίας βγήκε από τα δικαστήρια της Σπάρτης στις 14:30 το μεσημέρι και αμίλητος οδηγήθηκε και πάλι στα κρατητήρια.

{https://youtu.be/p-h5IyzFMlA}