Ελλάδα

Εκπρόσωπος κόμματος Τράγκα: Είμαι αρνητής, δεν θα σου πω «αντίο φίλε» αλλά ότι «σε αγαπώ πολύ»

Εκπρόσωπος κόμματος Τράγκα: Είμαι αρνητής, δεν θα σου πω «αντίο φίλε» αλλά ότι «σε αγαπώ πολύ»
Ο κ. Πάρις Κουρτζίδης είπε το δικό του συγκινητικό «αντίο» στον δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο Σωτηρία ύστερα από ολιγοήμερη νοσηλεία.

«ΝΑΙ είμαι ΑΡΝΗΤΗΣ! Δεν το δέχομαι. Το ίδιο κι εσύ. Το ξέρω. Μου το είπες. Άλλωστε, έχουμε να πιούμε ένα ακόμη μπουκάλι κρασί ΜΑΖΙ... Για αυτό σήμερα δεν θα σου πω "αντίο φίλε". Θα πω ότι είπες κι εσύ στις τελευταίες κουβέντες: Σ' ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!» έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Κουρτζίδης.

{https://twitter.com/ParisKourtzidis/status/1471361110876033029?s=20}

Η εξόδιος ακολουθία για τον Γιώργο Τράγκα θα λάβει χώρα στις 13:00 στην Παναγία Ελευθερώτρια Κηφισιάς και η ταφή θα γίνει στο δημοτικό κοιμητήριο Κηφισιάς.

{https://twitter.com/ParisKourtzidis/status/1470873703823126537?s=20}

Πως έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό ο Γιώργος Τράγκας

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος εισήχθη με επιβαρυμένη την κατάσταση της υγείας του στο νοσοκομείο «Σωτηρία» στις 4 Δεκεμβρίου. Στη συνέχεια η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.

Την περασμένη Παρασκευή υπέστη πνευμονικό οίδημα και καρδιακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να κριθεί επιβεβλημένη η τοποθέτηση στεντ για τη διάνοιξη των αρτηριών, ενώ κρίθηκε αναγκαία και η διασωλήνωσή του.

Την Κυριακή υπέστη σοβαρή νεφρική επιπλοκή, και αμέσως ξεκίνησε η υποστήριξη με μηχάνημα τεχνητού νεφρού.

Τελικά, ο Γιώργος Τράγκας έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό τα ξημερώματα της Τρίτης, έπειτα από 10 μέρες νοσηλείας.

«Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, επικεφαλής του κινήματος 'Ελεύθεροι Άνθρωποι' σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου 'Η ΣΩΤΗΡΙΑ', ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του, διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου», ανέφερε η ανακοίνωση του «Σωτηρία».