Διεθνή

Λίαμ Πέιν: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του τραγουδιστή των Οne Diretion

Λίαμ Πέιν: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του τραγουδιστή των Οne Diretion Φωτογραφία: EPA/TOLGA AKMEN
Οι αρχές κρίνουν ότι για τον θάνατο του Λίαμ Πέιν, σύμφωνα με τα ευρήματα, δεν εμπλέκονται τρίτα άτομα ωστόσο έχουν κληθεί κάποιοι για καταθέσεις.

Η αστυνομία του Μπουένος Άιρες, ανακοίνωσε ότι το προκαταρκτικό ιατροδικαστικό πόρισμα, υποδεικνύει ότι ο θάνατός του Λίαμ Πέιν των One Direction επήλθε μετά από κακώσεις και εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία, την οποία προκάλεσε μια πτώση του.

Η έκθεση της νεκροψίας νεκροτομής, σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα, κάνει λόγο για τραύματα που είναι συμβατά με εκείνα τα οποία προκαλεί η πτώση από ύψος. Όπως αναφέρει τα τραύματα στο κεφάλι του επαρκούσαν για να προκαλέσουν θάνατο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος Λίαμ Πέιν Πέιν, που έγινε διάσημος από τη συμμετοχή του στο συγκρότημα One Direction, βρέθηκε νεκρός, αφότου έπεσε από μπαλκόνι 3ου ορόφου ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, κατασχέθηκαν επίσης σειρά ουσιών από το δωμάτιο του, οι οποίες υποδηλώνουν ότι είχε προηγηθεί κατανάλωση αλκοόλ και χρήση ναρκωτικών.

Το γραφείο του εισαγγελέα επισημαίνει ακόμα ότι ο Πέιν θα μπορούσε να είχε πέσει ενώ βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ή να είχε χάσει τελείως τις αισθήσεις του. Ο θάνατος του Πέιν ερευνάται, παρά το γεγονός ότι όλα τα στοιχεία υποδηλώνουν ότι ήταν μόνος του τη στιγμή της πτώσης.

Σε αυτό συνηγορούν και τα ευρήματα, καθώς η έκθεση των εγκληματολόγων δείχνει ότι δεν παρατηρήθηκε κανένα τραύμα, το οποίο θα υποδείκνυε την εμπλοκή τρίτων.

Ωστόσο, ο εισαγγελέας της Αργεντινής επισημαίνει ότι η έρευνα εξετάζει την πιθανή εμπλοκή τρίτων προσώπων σε γεγονότα που προηγήθηκαν του θανάτου του Πέιν. Σε αυτό το πλαίσιο, έχουν κληθεί να καταθέσουν πέντε μάρτυρες που ήταν με τον Πέιν πριν τον θάνατό του.