Ελλάδα

Αγωνία για 42χρονο που νοσηλεύεται διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ στο νοσοκομείο Αγρινίου

Αγωνία για 42χρονο που νοσηλεύεται διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ στο νοσοκομείο Αγρινίου
Αγωνίια επικρατεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου για 42χρονο άνδρα που νοσηλεύεται διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ, καθώς δεν μπορεί να βρεθεί κρεβάτι γι αυτόν.

Στο νοσοκομείο της πόλης νοσηλεύονταν μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (29/12) 25 ασθενείς. Από αυτούς, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα agriniopress.gr, ο ένας είναι ο 42χρονος από χωριό της Τριχωνίδας, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και αποφασίστηκε η μεταφορά του σε ΜΕΘ. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρχε διαθέσιμη κλίνη σε γειτονικά νοσοκομεία και τουλάχιστον μέχρι χθες το βράδυ, παρέμενε στο Αγρίνιο.

Στο Νοσοκομείο Αγρινίου, από τον περασμένο Ιούλιο έχει πάψει να λειτουργεί ως ΜΕΘ κορονοϊού η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και όποιος ασθενής κρίνεται απαραίτητο να διασωληνωθεί σε Εντατική, διακομίζεται κατά κύριο λόγο σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων, της Πάτρας ή της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας karvasaras.gr, τις τελευταίες ώρες έχει επιδεινωθεί ραγδαία η κατάσταση της υγείας του 42χρονου άνδρα που νοσηλευόταν στην κλινική κορωνοϊού και ο οποίος πλέον έχει διασωληνωθεί εκτός ΜΕΘ. Ωστόσο, δεν βρίσκουν κρεβάτι.