Ελλάδα

Συγκλονίζει η κόρη του «τέρατος» στην Αργυρούπολη που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του: «Να σαπίσεις στη φυλακή»

Συγκλονίζει η κόρη του «τέρατος» στην Αργυρούπολη που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του: «Να σαπίσεις στη φυλακή»
Συγκλονίζει η ανάρτηση της κόρης του 45 από την Αργυρούπολη που ξυλοκόπησε τη σύντορφό του, η οποία δίνει μάχη για τη ζωή της.

Με μία ανάρτησή της η κόρη του 45χρονου θύτη εκφράζει τον αποτροπιασμό της για τον πατέρα της, ο οποίος επιτέθηκε με βίαιο τρόπο στη σύντροφό του, με αποτέλεσμα να δίνει μάχη για τη ζωή της.

«Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή», έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram.

Διαβάστε επίσης: Αργυρούπολη – Αυτό είναι το «τέρας» που ξυλοκόπησε βάναυσα τη σύντροφό του
Κάτω από τη φωτογραφία, μάλιστα, υπάρχει το μήνυμα:

«Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KIA χρώματος ασημί».

argyroupoli storykoris 675x1200 338x600

Το χρονικό της επίθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η γυναίκα δέχθηκε άγρια επίθεση από τον σύντροφό της, το πρωί της περασμένης Παρασκευής, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν στην περιοχή της Αργυρούπολης.

Αμέσως μετά, ο φερόμενος ως δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό».

Η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 48χρονου, ο οποίος φέρεται να είχε χτυπήσει και το 2015, στο Άργος, την τότε σύντροφό του.

Συγκεκριμένα δεν είχε διστάσει τότε, ακόμα και να τη μαχαιρώσει, ωστόσο η κοπέλα τελικά κατάφερε να ξεγλιστρήσει από τα χέρια του, να διαφύγει και να εντοπιστεί από διερχόμενους, οι οποίοι την οδήγησαν στο νοσοκομείο.