Ελλάδα

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Τα τέσσερα κρίσιμα ερωτήματα που ερευνούν οι Αρχές

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Τα τέσσερα κρίσιμα ερωτήματα που ερευνούν οι Αρχές
Οι Αρχές καλούνται να απαντήσουν τάχιστα στα ερωτήματα για την υπόθεση που έχει λάβει μορφή χιονοστιβάδας μετά τις αποκαλύψεις.

Πολλά εωτήματα για τον καταγγελλόμενο βιασμό της 24χρονης καλούνται να απαντήσουν οι Αρχές στη σοκαριστική υπόθεση της Θεσσαλονίκης. Στο μικροσκόπιο των Αρχών που διερευνούν την υπόθεση η οποία έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, είναι τέσσερα ερωτήματα σύμφωνα με το STAR:

1.Η κοπέλα καταγγέλλει ότι ξυπνά μόνη της και γυμνή στο δωμάτιο 602 το οποίο έχει κλειστεί στο όνομα του κατηγορουμένου. Πού ήταν ο 27χρονος όταν ξύπνησε η κοπέλα και γιατί είχε εξαφανιστεί;
2.Γιατί βρέθηκε στην κατοχή του κατηγορουμένου το κλειδί από το δωμάτιο 510 που είχε κλείσει η κοπέλα γιατί δεν αισθανόταν καλά;
3.Σε ποιον ανήκει το χάπι συγκεκριμένης εταιρείας για στυτική λειτουργία και βρέθηκε στην έρευνα που έγινε στο δωμάτιο 602 που φέρεται να έγινε ο βιασμός;
4.Ποιος έκλεισε το δωμάτιο 401 στο οποίο έγινε το πάρτι;
Ήδη έχει σχηματιστεί μία δεύτερη δικογραφία για παραβίαση των μέτρων διάδοσης για τον κορoνοϊό, ενώ στο κάδρο μπήκε και τρίτο άτομο μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις στην πολύκροτη υπόθεση.

Απειλές κατά της ζωής της

Η νεαρή δέχεται απειλές για τη ζωή της όπως αποκάλυψε ο εργοδότης της, Χρήστος Καραθανάσης, ενώ μένει σε φιλικά σπίτια και γύρω της υπάρχουν πάντα άνθρωποι.
«Φιλοξενείται αυτήν τη στιγμή από κάποια άτομα γιατί αντιλαμβάνεστε ότι φοβάται, είναι ένα κύκλωμα της νύχτας, είναι ένα κύκλωμα που έχει μπλέξει, οι απειλές είναι πάρα πολλές και προσπαθεί και φυλάγεται. Το να προστατέψει τον εαυτό της, έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Δεν είναι μόνη της, καθημερινά γίνεται μία συσπείρωση δίπλα της, δεν είναι μόνη της» υπογράμμισε μιλώντας στο MEGA.