Ελλάδα

Γεωργία Μπίκα: Στην ανακρίτρια τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

intime intime
Στην ανακρίτρια αναμένεται να παραδοθεί σήμερα, Παρασκευή 28 Ιανουαρ΄΄ιου, η έκθεση τοξικολογικών εξετάσεων που θα ρίξουν φως στην υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανέφεραν ιατροδικαστικές πηγές στη Voria.gr, την Παρασκευή αναμένεται να έρθουν στη Θεσσαλονίκη τα αποτελέσματα που εστάλησαν στο ελβετικό εργαστήριο της Βέρνης κι έτσι θα βγει και το τελικό πόρισμα για το εάν ανιχνεύθηκαν και ποιες ουσίες στα ούρα της 24χρονης κοπέλας.

Επιπλέον, από τα πρώτα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, βρέθηκε σπερματική κηλίδα στο μανίκι της 24χρονης και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ρούχου της. Στα εσώρουχα και τα επίμαχα σημεία του σώματός της δεν βρέθηκε υλικό.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι καταθέσεις για την υπόθεση και ανάμεσα στα πρόσωπα που κατέθεσαν είναι και ο φερόμενος διοργανωτής του πάρτι, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε. Επιπλέον, έχουν κατασχεθεί τα κινητά τηλέφωνα -εκτός των τεσσάρων προσώπων που εμπλέκονται- και από άλλα άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ημέρα στη σουίτα 401.

«Δεν είδα την 24χρονη σε κακή κατάσταση» κατέθεσε μάρτυρας

Στην πέμπτη τακτική ανακρίτρια κατέθεσε ως μάρτυρας ένας από τους παρευρισκόμενους στο πάρτι. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, κ. Καρατσιώλη, ο άντρας φέρεται να παρουσιάζει μία διαφορετική εκδοχή συγκριτικά με τις αναφορές της 24χρονης.

«Ο πελάτης μου ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια του πάρτι στη σουίτα. Παρουσιάζει μία διαφορετική πραγματικότητα. Λέει πως είδε την 24χρονη και όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο και όπως υποστηρίζει δεν την αντίκρισε στην κακή κατάσταση που αναφέρει», δήλωσε στο makthes.gr ο δικηγόρος.

Ο μάρτυρας που κατέθεσε την Πέμπτη έδωσε στοιχεία και για το πάρτι και την ατμόσφαιρα που υπήρχε. «Δεν είδε στο πάρτι κάτι περίεργο ή κάτι που να συνδέεται με παράνομες πράξεις», σημείωσε ο δικηγόρος.

Τουλάχιστον ακόμα δύο παρευρισκόμενοι στο πάρτι έχουν πλησιάσει τον δικηγόρο για να καταθέσουν όσα γνωρίζουν και φέρονται να αφηγούνται όσα συνέβησαν το ξημέρωμα της Πρωτοχρονιάς με διαφορές σε σχέση με την αφήγηση της 24χρονης.

Πάντως, τα άτομα που πέρασαν απο τη σουίτα 401 φαίνεται να είναι περισσότερα από 17, καθώς πολλοί πήγαιναν για λίγη ώρα και αποχωρούσαν γρήγορα.