Ελλάδα

Πρόταση για φιλικό Άρη - ΠΑΟΚ με συμμετοχή φιλάθλων, μεγαλείο ψυχής από τον πατέρα του 19χρονου Άλκη

(Φωτ.: EUROKINISSI) (Φωτ.: EUROKINISSI)
Μια συγκλονιστική πρόταση για φιλικό παιχνίδι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ με την παρουσία φιλάθλων, στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη, καταθέτει ο πατέρας του 19χρονου.

Μεγαλείο ψυχής δείχνει ο πατέρας του 19χρονου Άλκη, η δολοφονία του οποίου έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. «Το μόνο που επιθυμεί ο πατέρας μετά από τον τραγικό χαμό του παιδιού του είναι να πραγματοποιηθεί ένας φιλικός αγώνας μεταξύ Άρη-ΠΑΟΚ».

Το μήνυμα αυτό μετέφερε φιλικό πρόσωπο από το περιβάλλον της οικογένειας, μετά την κηδεία του αδικοχαμένου 19χρονου Άλκη, στο εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου, στη Βέροια.

Όπως αναφέρει το thesstoday, τα χρήματα από αυτόν τον αγώνα, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας, εφόσον τελικά πραγματοποιηθεί το φιλικό, θα δοθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

«Αυτό που ζητάει ο πατέρας είναι ο αγώνας να διεξαχθεί σε όσο γίνεται πιο φιλικό κλίμα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε με τις διοικήσεις των ομάδων ώστε να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας», τονίζεται από το φιλικό περιβάλλον του αδικοχαμένου παιδιού.

Συνελήφθη ο φερόμενος δράστης της δολοφονίας

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγα λεπτά, η αστυνομία συνέλαβε τον φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας του Άλκη, του 19χρονου που έχασε άδικα τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη, από τυφλό οπαδικό μίσος.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος σημείωσε ότι επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό για να τον ενημερώσει για τις ραγδαίες εξελίξεις της υπόθεσης στη Θεσσαλονίκη.

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία

Νωρίτερα, η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε με την κηδεία του 19χρονου. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον ιερό ναό Αγίου Αθανασίου που βρίσκεται στο νεκροταφείο της Βέροιας. Τραγικές φιγούρες οι δικοί του άνθρωποι, οι οποίοι έφτασαν στην εκκλησία υποβασταζόμενοι.

Δίπλα στην οικογένεια του άτυχου νεαρού βρέθηκαν τόσο οι φίλοι του 19χρονου Άλκη όσο και φίλαθλοι από όλες τις ομάδες της Θεσσαλονίκης.