Ελλάδα

Δολοφονία Άλκη: Τέσσερις συλλήψεις και συνολικά δέκα εντάλματα - Το δρεπάνι που «θέρισε» τη ζωή του 19χρονου (βίντεο)

Δολοφονία Άλκη: Τέσσερις συλλήψεις και συνολικά δέκα εντάλματα - Το δρεπάνι που «θέρισε» τη ζωή του 19χρονου (βίντεο)
Σε τέσσερις συλλήψεις για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στην περιοχή του Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε η Αστυνομία.

 Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις έρευνες για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, καθώς η αστυνομία ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ότι συνέλαβε τέσσερα άτομα ενώ εκκρεμεί η εκτέλεση ακόμα έξι ενταλμάτων για ισάριθμα πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συλληφθέντες είναι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ και μάλιστα από τον σύνδεσμο στον οποίο ανήκε και ο 23χρονος.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ερευνών για υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, εκδόθηκαν σήμερα δέκα (10) Εντάλματα σύλληψης.

Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ήδη τέσσερις (4) εκ των εμπλεκομένων. Οι έρευνες συνεχίζονται.

Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση

Σε εξέλιξη αυτή την ώρα βρίσκεται μια τεράστια επιχείρηση της Αστυνομία για τη σύλληψη των υπολοίπων τριών, καθώς επίσης και του 20χρονου Αλβανού που έχει διαφύγει προς την χώρα του και αναζητείται!

Το φονικό δρεπάνι

Και ενώ αύριο, Δευτέρα, απολογείται ο 23χρονος που θεωρείται ως ο άνθρωπος που κρατούσε το μαχαίρι καραμπίτ όπως λέγεται που έκοψε το νήμα της ζωής του Άλκη, στο φως έρχεται η εικόνα του φονικού όπλου με το οποίο ο δολοφόνος πήρε τη ζωή του 19χρονου.

ΔΡΕΠΑΝΙ

Στην άκρη του φαίνονται τα σημάδια από το αίμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο όπλο του φόνου έχουν βρεθεί αποτυπώματα του 23χρονου.