Ελλάδα

Στο «κυνήγι» του «Ντίνου», ποιος είναι ο 12ος της συμμορίας των χούλιγκαν που εμπλέκεται στη δολοφονία του Άλκη (βίντεο)

(Φωτ.: EUROKINISSI) (Φωτ.: EUROKINISSI)
Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και εστιάζουν τις έρευνες τόσο στη συλλογή στοιχείων όσο και στην ταυτοποίηση ενός 12ου ατόμου, που φέρεται να συμμετείχε στο «τάγμα εφόδου» εκείνης της μοιραίας βραδιάς.

Μέχρι τώρα έχουν εκτελεστεί και τα 11 εντάλματα σύλληψης που είχαν εκδοθεί για τη δολοφονία του 19χρονου στη Χαριλάου. Ωστόσο, υπάρχουν πληροφορίες ότι υπάρχει και 12ο πρόσωπο που φέρεται να συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση και ενδεχομένως να πρόκειται για τον οδηγό του τρίτου αυτοκινήτου που χρησιμοποίησε το τάγμα εφόδου εκείνη τη μοιραία νύχτα.

Εξάλλου, για ύπαρξη τουλάχιστον ενός ακόμη προσώπου που εμπλέκεται στην επίθεση στη Θεσσαλονίκη έκανε λόγο και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star,  ο 21χρονος που απολογήθηκε την Πέμπτη στην ανακρίτρια, αναφορικά με το 12ο άτομο που αποτελεί τον «Άγνωστο Χ», αποκάλυψε το όνομα «Ντίνος».

Εκτίμηση των αστυνομικών, σύμφωνα με το Star, είναι ότι και οι 11 συλληφθέντες ενδέχεται να γνωρίζουν ποιος είναι, ωστόσο φοβούνται να το αποκαλύψουν.

Το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να είναι ο οδηγός του τρίτου, μαύρου αυτοκινήτου που έκαναν έφοδο στην οδό Γαζή. Πρόκειται για ένα άτομο ελληνικής καταγωγής από το Ωραιόκαστρο και σύμφωνα με μαρτυρίες την ημέρα της επίθεσης ήταν αξύριστος και φορούσε μαύρο σκούφο.

Απαντήσεις από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Απαντήσεις για την ταυτότητά του και την πιθανή εμπλοκή του στην υπόθεση αναμένεται να δώσει η άρση τηλεφωνικού απορρήτου των συλληφθέντων. Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη, Αλέξης Κούγιας, έκανε λόγο για την εμπλοκή και τέταρτου αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με το Mega, ο 12ος της συμμορίας είναι γύρω στα 25, μελαχροιν΄ός με κοντό μούσι και πιθανότατα ήταν μέσα στο γκρι όχημα που έστριψε στο δρόμο της φονικής επίθεσης.

Kανένας από τους συλληφθέντες εκτός του 21χρονου με το δρεπάνι δεν έχει δώσει στοιχεία για τον «Ντίνο». Το αυτοκίνητο - «φάντασμα» το αναζητούν οι αστυνομικοί σε όλη τη Θεσσαλονίκη χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.