Ελλάδα

Δολοφονία Άλκη: Προσωρινά κρατούμενοι άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι

Δολοφονία Άλκη: Προσωρινά κρατούμενοι άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι
Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν, μετά τις απολογίες τους, άλλοι τέσσερις από τους κατηγορουμένους για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Στη φυλακή οδηγούνται άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 19χρονου 'Αλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου, στην περιοχή Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.

Εις βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή, επίθεση με αντικείμενα και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

«Με απόφαση και της ανακρίτριας και της εισαγγελέως κρίθηκαν και οι τέσσερις προφυλακιστέοι. Αυτή την ώρα συνεχίζεται η ανάκριση καθώς υπάρχουν παραγγελίες και για άλλες ανακριτικές πράξεις. Η υπόθεση ακόμα δεν έχει τελειώσει, συνεχίζεται και τα αποτελέσματα των ανακριτικών πράξεων, πιστεύω, ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δώσουν μια πιο σαφή εικόνα στο σύνολο της δικογραφίας» αναφέρει η δικηγόρος της 23χρονης Κική Μπακιρτζίδου.

{https://www.youtube.com/watch?v=SPjbKc6D13E}

Τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στην ανακρίτρια και ο 11ος χούλιγκαν, ο 20χρονος Αλβανός που παραδόθηκε την Πέμπτη το βράδυ στις ελληνικές αρχές. Ο 20χρονος παρουσιάστηκε σήμερα και ζήτησε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.