Ελλάδα

Απαγωγή Γιώργου Κυπαρίσση: Συνελήφθησαν τρεις, αναζητούνται και άλλοι, βρέθηκε μέρος των λύτρων

intime intime
Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε τρεις συλλήψεις για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση, ενώ έχει βρει μέρος των λύτρων που δόθηκαν για την απελευθέρωση του ομήρου.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση που είχε αίσιο τέλος με την απελευθέρωσή του.

Τρεις ύποπτοι μεταφέρθηκαν νωρίτερα στη ΓΑΔΑ και τελικά συνελήφθησαν από την Αστυνομία, ενώ στα σπίτια τους φέρεται να βρέθηκε μέρος των λύτρων που δόθηκαν για την απελευθέρωση του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση.

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, ανέφερε νωρίτερα: «Πρωινές ώρες σήμερα 5/3/22 προσήχθησαν στο τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής και προσωπικής ελευθερίας 41χρονος, 34χρονος και 39χρονη ημεδαποί, οι οποίοι εξετάζονται για τη συμμετοχή τους στην υπόθεση αρπαγής επιχειρηματία».

Επίσκεψη Θεοδωρικάκου στη ΓΑΔΑ

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, επισκέφτηκε σήμερα τη ΓΑΔΑ προκειμένου να ενημερωθεί τόσο για την υπόθεση της απαγωγής, που εξιχνιάζεται, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, όσο και για άλλα θέματα.

«Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» οι πρώτες δηλώσεις του επιχειρηματία

«Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» δήλωσε σήμερα ο επιχειρηματίας στην ΕΡΤ μετά το τέλος της περιπέτειας δύο μηνών που έζησε με την απαγωγή του «Είναι σοκ όλη αυτή η φάση. Ήμουν σε ένα δωμάτιο τόσο καιρό» είπε ο 40χρονος. 

«Μου είπαν "κατέβα κάτω", μου έβαλαν χειροπέδες και μου φόρεσαν κουκούλα πριν με βάλουν στο αυτοκίνητο», τόνισε περιγράφοντας τη στιγμή της απαγωγής του.