Ελλάδα

Σοκαριστική καταγγελία στη Ρόδο, «κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του με νοητική υστέρηση»

pexels pexels
Φρίκη προκαλεί η καταγγελία για βιασμό γυναίκας 45 ετών στη Ρόδο, η οποία έχει νοητική υστέρηση, από τον 70χρονο πατέρα της.

Η 45χρονη γυναίκα (παιδί του από τον πρώτο του γάμο), τελεί υπό δικαστική συμπαράσταση και φροντίδα του αδελφού της καθώς η μητέρα της έχει αποβιώσει προ 5ετίας.

Κάθε εβδομάδα επισκέπτεται, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, τον πατέρα της, που έχει ξαναπαντρευτεί, στο σπίτι του στη Ρόδο.

Μία από αυτές τις επισκέψεις, ένας εργάτης που δούλευε εκεί κοντά είδε από το παράθυρο να κακοποιείται η 45χρονη από ηλικιωμένο άντρα.

Ο εργάτης ενημέρωσε τον εργοδότη του και έκπληκτοι ενημερώθηκαν από τον φερόμενο ως δράστη ότι ήταν ο πατέρας της, ενώ φέρεται να τους είπε να τον ενημερώσουν αν η γυναίκα τους ενοχλούσε διότι είχε νοητική υστέρηση.

Ο εργάτης και ο εργοδότης του έσπευσαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και από τη Δευτέρα έχει κινηθεί κατεπείγουσα προανάκριση.

Ήδη έχει ενημερωθεί ο αδελφός της φερόμενης ως θύματος που έχει αναθέσει σε δικηγόρο να υποβάλλει δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας και να κινήσει τις ποινικές διαδικασίες για τον πατέρα τους.

Ο φερόμενος ως δράστης και η φερόμενη ως θύμα δεν είχαν καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας έως το απόγευμα της Τρίτης.