Ελλάδα

Στην Αθήνα ο Μάνος Δασκαλάκης

Στην Αθήνα ο Μάνος Δασκαλάκης
Στην Αθήνα βρίσκεται ο Μάνος Δασκαλάκης μαζί με τον δικηγόρο του, ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου και πατέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

«Σίγουρα στο κάδρο των ερευνών είναι και  ο Μάνος Δασκαλάκης, ακόμα και για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς. Η σπιτονοικοκυρά δεν ήταν άρρωστη, που έλεγαν ότι είχε πάει στο νοσοκομείο. Η Ρούλα δεν μπορούσε να εργαστεί ως αποκλειστική της σπιτονοικοκυράς, γιατί δεν είχε κάποιο πτυχίο, που έλεγε κάποιος ότι έβλεπε τη Ρούλα στο πλευρό της σπιτονοικοκυράς. 

Εάν βρεθούν αποδεικτικά στοιχεία θα βγει ένταλμα σύλληψης για τον Μάνο Δασκαλάκη», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρώην Διευθυντής Ασφάλειας Πατρών, Χρήστος Ρουγκάλας.

Σύμφωνα με το Mega, ο ίδιος φέρεται να βρίσκεται στο «κάδρο» των ερευνών για τους θανάτους των παιδιών του με τον ίδιο να μην έχει τοποθετηθεί μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με μεγάλη ποσότητα κεταμίνης.

«Ο πατέρας φέρεται να είναι πολύ “χαλαρός”, παρά τις κατηγορίες που βαραίνουν την σύζυγό του», είπε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Όπως ανέφερε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, στο Star, ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, χωρίς να αποκαλύψει τι είπαν στην τηλεφωνική τους επικοινωνία, η οποία έγινε μετά τη σύλληψή της για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

«Ο Μάνος μίλησε και μαζί μου», είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου και επανέλαβε ότι η αδερφή της είναι αθώα. «Όσοι φοβούνται, κρύβονται». Η Δήμητρα Πισπιρίγκου υποστήριξε ότι η αδερφή της είναι αθώα και δεν ευθύνεται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.