Ελλάδα

Πύργος: Λιμουζίνα «μπούκαρε» μέσα κατάστημα (βίντεο)

Πύργος: Λιμουζίνα «μπούκαρε» μέσα κατάστημα (βίντεο) Φωτογραφία: ilialive
Λιμουζίνα «μπήκε» μέσα κατάστημα στον Πύργο και έγινε κομμάτια . Σε σοκ το ζευγάρι που επέβαινε στο αυτοκίνητο.

Η ταχύτητα και ένας κακός χειρισμός έφεραν το απίθανο τροχαίο με ένα πολυτελές αυτοκίνητο να καταλήγει μέσα σε κατάστημα. Ο Πύργος στο επίκεντρο για τις εικόνες που καταγράφηκαν…

Το αυτοκίνητο ενός ζευγαριού από τη Σουηδία κατέληξε όπως φαίνεται στα παρακάτω πλάνα. Ο Πύργος και η Ελλάδα θα τους θυμίζουν πιθανότατα για πάντα τα όσα έζησαν και λίγο έλειψε να τους στοιχίσουν τη ζωή. Ο θόρυβος από τα όσα συνέβησαν ξεσήκωσε την περιοχή. Ευτυχώς δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί παρά μόνο σοβαρότατες υλικές ζημιές. Τόσο στη λιμουζίνα όσο και στις εγκαταστάσεις του μαγαζιού.

Το ατύχημα σημειω΄θηκε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής στον παράδρομο της Ε.Ο. Πατρών – Πύργου δίπλα στη φοιτητική εστία της Φιλοθέης.

Το πολυτελές επιβατηγό ΙΧ κατέληξε μέσα στο μεγάλο εμπορικό κατάστημα China City διαπερνώντας την βιτρίνα και παρασύροντας τα πάντα στο πέρασμά του.

Ο οδηγός και η συνεπιβάτης, ζευγάρι Σουηδών που φιλοξενείται στην περιοχή, δεν τραυματίστηκαν όπως δήλωσαν και αρνήθηκαν να τους παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτόματου αυτοκινήτου του, και κατέληξε μέσα στο κατάστημα.

Βίντεο από το ilialive.gr