Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αποκάλυψη για τηλεφώνημα στο ΕΚΑΒ μια ημέρα πριν από τον θάνατο της Ίριδας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αποκάλυψη για τηλεφώνημα στο ΕΚΑΒ μια ημέρα πριν από τον θάνατο της Ίριδας Φωτογραφία: EUROKINISSI
Tηλεφώνημα στο ΕΚΑΒ έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου, μία μέρα πριν από τον θάνατο της Ίριδας, σύμφωνα με νέα αποκάλυψη που έγινε σήμερα σχετικά με την υπόθεση των νεκρών παιδιών από την Πάτρα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε καλέσει το ΕΚΑΒ μία μέρα πριν από τον θάνατο της Ίριδας. Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας, το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021, δηλαδή μία μέρα πριν φύγει από τη ζωή η Ίριδα, η 33χρονη έκανε (στις 13:07) μια κλήση 11 δευτερολέπτων στο 166.

Στη συγκεκριμένη κλήση, η Ρούλα φέρεται να άκουσε μόνο το ηχογραφημένο μήνυμα του ΕΚΑΒ, αναφορικά με τα εφημερεύοντα νοσοκομεία της περιοχής, και στη συνέχεια έκλεισε το τηλέφωνο.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο Star, η 33χρονη είχε τσακωθεί έντονα το προηγούμενο βράδυ με τον Μάνο Δασκαλάκη. Όταν την πήρε το πρωί τηλέφωνο η αδερφή της, Δήμητρα, της ζήτησε να έρθει στο σπίτι και να τη βοηθήσει να μαζέψουν τα πράγματα του Μάνου, καθώς είχε πάρει την απόφαση να φύγει από το σπίτι τους. Τότε, η Δήμητρα, μαζί με τη μητέρα και τον πατριό της, πήγαν στο σπίτι της Ρούλας στην Πάτρα.

Λίγη ώρα αργότερα, όπως υποστηρίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα της παθαίνει ένα σοβαρό λιποθυμικό επεισόδιο, λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Τότε είναι που η Ρούλα Πισπιρίγκου καλεί το ΕΚΑΒ για να ακούσει ποια είναι τα εφημερεύοντα νοσοκομεία, σε περίπτωση που χρειαστεί να πάει τη μητέρα της.

Στην ίδια εκπομπή, όπως μεταδόθηκε, όντως η μητέρα της Ρούλας αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και μία φορά έχει βιώσει λιποθυμικό επεισόδιο και μπροστά σε δημοσιογράφο του καναλιού.

Επίσης, μεταφέρθηκε ότι η εξερχόμενη κλήση από τη Δήμητρα προς την αδερφή της, Ρούλα Πισπιρίγκου, έγινε στις 12:48. Η κλήση στο ΕΚΑΒ έγινε στις 13:07, δηλαδή 14 λεπτά αργότερα. Αυτό σημαίνει πως είναι σχεδόν αδύνατον η αδερφή και οι γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου να είχαν πάει ήδη στο σπίτι της Πάτρας, το οποίο βρίσκεται τουλάχιστον 20 χιλιόμετρα μακριά από το δικό τους.

Τι αναζητούσε η Ρούλα στο διαδίκτυο πριν και μετά τον θάνατο της Ίριδας

Στο μεταξύ, στο φως έφερε το Star και αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο λίγο πριν και λίγο μετά τον θάνατο της Ίριδας στις 21 Μαρτίου 2021.

  • Στις 20 Μαρτίου του 2021 και ώρα 10:05 π.μ. η Ρούλα αναζητά πρώιμο τεστ εγκυμοσύνης.
  • Στις 15 Απριλίου του 2021 και ώρα 18:22 μ.μ. (δηλαδή μετά τον θάνατο της Ίριδας και αφού η Τζωρτζίνα παρουσίασε το πρώτο επεισόδιο ανακοπής) η Ρούλα μπαίνει σε σελίδα με θέμα «Εγκυμοσύνη – πρώτο τρίμηνο».
  • Στις 23 Απριλίου του 2021 και ώρα 18:22 μ.μ., η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζητά το χάπι της άμβλωσης.
  • Στις 23 Απριλίου του 2021 και ώρα 18:23 μ.μ., αναζητά το θέμα «Η εμπειρία μου από τα χάπια άμβλωσης μετά από παλίνδρομη κύηση».

Δείτε τι μετέδωσε και ο Alpha για το τηλεφώνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου στο ΕΚΑΒ: