Πολιτική

Στη Βουλή ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ: «Θα βαρεθείτε να με βλέπετε»

Στη Βουλή ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ: «Θα βαρεθείτε να με βλέπετε»
Σχολιάσε τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων

Στη Βουλή με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ και δύο φίλους του βρέθηκε το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μετά τη συνέντευξή του στο MEGA.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε μάλιστα με τον σύζυγό του και την υπόλοιπη παρέα του από τον αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών.

Εκεί ο Στέφανος Κασελλάκης στάθηκε στο σώμα των εφημερίδων δείχνοντάς τους τα πρωτοσέλιδα και ειδικά όσα είχαν τη φωτογραφία του στην πρώτη σελίδα.

Αφού χαιρέτισε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, δεν απάντησε σε ερωτήσεις, ενώ αρκέστηκε να πει «θα βαρεθείτε να με βλέπετε» και αποχώρησε.

IMG 20240708 WA0002 9a83b

Λίγο αργότερα το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ενημέρωσε τους συντάκτες πως οι δύο άντρες που ήταν με τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύζυγό του, είναι αμφότεροι υψηλόβαθμα στελέχη της Meta Platforms.
Μάλιστα, ο ένας, ο Άλεν Τόμας, διατηρεί φιλική σχέση με τον κ. Κασσελάκη.

Εκτός από την εθιμοτυπική ξενάγησή τους στη Βουλή, είχαν συζήτηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τη θεσμική του ιδιότητα, όπως μας ενημέρωσαν από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Αυτή η εφημερίδα με μισεί»

Ξεναγώντας τους προσκεκλημένους του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όπως θα δείτε και στο βίντεο στάθηκε στο πρωτοσέλιδο εφημερίδας που είχε τον ίδιο ως κεντρικό θέμα. «Αυτή η εφημερίδα συνήθως με μισεί, με παρουσιάζει σαν δικτάτορα», ήταν το σχόλιο που έκανε αστειευόμενος.

{https://www.youtube.com/watch?v=n5a5lA0mg2w}