Ελλάδα

Αποκαλυπτικές οι καταθέσεις των γιατρών: Αδιάφορη για την Τζωρτζίνα η Ρούλα Πισπιρίγκου

intime intime
Μεγάλη αδιαφορία αποδίδουν στη Ρούλα Πισπιρίγκου, τρεις γιατροί από το Νοσοκομείο του Ρίου, που έχουν καταθέση για την υπόθεση της Τζωρτζίνας.

«Αδιαφορία» και μάλιστα «μεγάλη» αποδίδουν στη Ρούλα Πισπιρίγκου, τρεις γιατροί της ΜΕΘ της Πάτρας κατά τη διάρκεια νοσηλείας εκεί της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Μιλάνε για «χαρακτηριστική αδιαφορία αλλά και περίεργες κινήσεις» που «δεν αντιστοιχούν σε μητέρα που έχει το παιδί της στη ΜΕΘ».

Από τις 15 καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών από το Καραμανδάνειο προκύπτει ότι η ανακοπή της Τζωρτζίνας δεν δικαιολογείται, ενώ δεν προέκυψε ότι η άτυχη 9χρονη είχε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με το Mega, μέσα στις επόμενες ημέρες ξεκινούν οι καταθέσεις 40 γιατρών και νοσηλευτών από το Νοσοκομείο του Ρίου, από τις οποίες τουλάχιστον οι 10 αξιολογούνται ως σημαντικές. Σ' αυτές αναμένεται να αναφερθούν τα 9 ύποπτα επεισόδια που είχε η Τζωρτζίνα στη διάρκεια της νοσηλείας της εκεί στα μέσα Ιανουαρίου, πριν μεταφερθεί στο «Αγλαΐα Κυριακού».

Στην ίδια ομάδα καταθέσεων θα υπάρχει εκείνη της νοσηλεύτριας που τη ρώτησε η Πισπιρίγκου αν υπάρχουν κάμερες. Πρόκειται για καθοριστικής σημασίας καταθέσεις, ενώ ο χρόνος των γεγονότων συμπίπτει με την περίοδο κατά την οποία ο Μάνος Δασκαλάκης είχε ανακοινώσει στη Ρούλα Πισπιρίγκου πως θα χωρίσουν.