Ελλάδα

Φίλος του 50χρονου γυμναστή «σπάει τη σιωπή του»: Τι αποκαλύπτει για τη «μοιραία σχέση» του (βίντεο)

Φίλος του 50χρονου γυμναστή «σπάει τη σιωπή του»: Τι αποκαλύπτει για τη «μοιραία σχέση» του (βίντεο)
Συγκλονισμένη παραμένει η Θεσσαλονίκη με την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή την οποία πλέον διερευνά το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ενώ έχει διαταχθεί και εισαγγελική έρευνα.

Ο Γιώργος Παπαναούμ ή «γυμναστής των επωνύμων» - όπως ήταν γνωστός - είχε πέσει θύμα απάτης από μία γυναίκα, όπως γράφει κι ο ίδιος στα μηνύματα που άφησε πριν την αυτοκτονία του.

Τις έρευνες έχει πλέον αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών, ενώ εξετάζεται ο ρόλος μιας γυναίκας με την οποία διατηρούσε ερωτικό δεσμό.

Φίλος του ισχυρίζεται τώρα πως ο 50χρονος ήταν ερωτευμένος με την συγκεκριμένη γυναίκα, πως εκείνη του απέσπασε 400.000 ευρώ από εφαρμογή κρυπτονομισμάτων, ενώ εκφράζει την εκτίμηση πως κάποιος τη βοήθησε.

Πώς έγινε η γνωριμία και ο δεσμός

Ο φίλος του 50χρονου γυμναστή, μιλώντας στον Alpha, αποκάλυψε πως η γυναίκα ήταν συμμαθήτριά του:

«Η συμμαθήτριά του είχε πάει στο γυμναστήριο, τον προσέγγισε και δημιουργήθηκε μία ερωτική σχέση μεταξύ τους. Αυτή παντρεμένη με παιδιά, χωρισμένος με παιδιά αυτός. Αυτή ζούσε σε μία καταπιεστική κατάσταση με τον σύζυγό της και ήθελε να χωρίσει. Και έψαχναν τρόπους και ο συγχωρεμένος την είχε εμπιστευτεί και τις έδωσε τους κωδικούς από την εφαρμογή που είχε μέσα τα κρυπτονομίσματα 400.000 ευρώ.

«Αυτή εξαργύρωσε ένα ποσό, συνέχισε να έχει επαφή μαζί του αλλά σιγά – σιγά αποστασιοποιήθηκε. Αρχισε να αποτραβιέται και στο τέλος εξαφανίστηκε τελείως», ισχυρίστηκε ο φίλος του γυμναστή.

«Του πούλησε έρωτα, ήταν ψεύτικο όλο αυτό»

Δεν τον ένοιαζαν τα λεφτά ήταν η ερωτική απογοήτευση. Ηταν πάρα πολύ ερωτευμένος. Αυτή του πούλησε έρωτα, ήταν ψεύτικο όλο αυτό, πήρε το ποσό και εξαφανίστηκε.

Εμένα η απορία μου είναι η εξής: Πώς μπορεί αυτή η κοπέλα που δεν ήξερε καν την εφαρμογή για τα κρυπτονομίσματα να εξαργυρώσει τα κρυπτονομίσματα και να τα εισπράξει μέσω λογαριασμών; Κάποιος τη βοήθησε. Εγώ ο ίδιος που ξέρω την εφαρμογή δεν ξέρω να κάνω αυτό το πράγμα.

Της είχε δώσει τους κωδικούς για να της δείξει ότι «κοίταξε μωρό μου, έχουμε αυτό το ποσό είναι τεράστιο, εμπιστεύσουμε με». Για να νιώσει πως έχει ένα μαξιλαράκι πως μπορεί κάπου να στηριχτεί.

Πώς είχε βγάλει για 90.000 ευρώ;

«Δεν είχε κανένα οικονομικό πρόβλημα, ήταν πολύ άνετος οικονομικά. Το πώς είχε βγάλει τα 90.000; Είχε πουλήσει το αυτοκίνητό του, είχε ρευστοποιήσει κάποια χρήματα. Επικοινώνησε μαζί μου και του είπα πως θα μπορούσαμε μέσω της εφαρμογής κρυπτονομισμάτων να επενδύσουμε τα 90.000 ευρώ, κάτι το οποίο πραγματοποιήθηκε.

Μέσα σε πέντε μήνες αυτό το ποσό έφτασε 400.000 ευρώ», ανέφερε ο φίλος του γυμναστή.