Ελλάδα

Τι λέει ο πρώην σύζυγος της γυναίκας που «φωτογράφισε» ο 50χρονης γυμναστής, η δήλωση για την 17χρονη κόρη του (βίντεο)

Τι λέει ο πρώην σύζυγος της γυναίκας που «φωτογράφισε» ο 50χρονης γυμναστής, η δήλωση για την 17χρονη κόρη του (βίντεο)
Ο σύζυγος της γυναίκας που κατηγόρησε μέσω αναρτήσεων του ο αυτόχειρας γυμναστής «σπάει τη σιωπή του» και μιλά για όσα γνώριζε για την υπόθεση, αλλά και για την 17χρονη κόρη του.

Θέση για όσα ακούγονται το τελευταίο 24ωρο πήρε ο πρώην άνδρας της γυναίκας που «φωτογράφισε» ως ηθική αυτουργό της αυτοκτονίας του ο γυμναστής της Θεσσαλονίκης.

Ο άνδρας μετέφερε όσα του εμπιστεύτηκε η πρώην σύζυγός του, ενώ θέλησε να υπερασπιστεί την κόρη του - η οποία επίσης αναφέρθηκε στις αναρτήσεις του 50χρονου αυτόχειρα.

Όπως σημειώνει, μιλώντας στον Αlpha, έμαθε σήμερα πως ο γυμναστής ήταν ερωτευμένος με την γυναίκα του, αλλά και πως της έστελνε πολλά μηνύματα και την απειλούσε. Για το ζήτημα των χρημάτων ανέφερε πως δεν γνωρίζει κάτι σχετικό, αλλά εμφανίστηκε κατηγορηματικός πως έφοσον εκείνη πήρε κάποια χρήματα δεν το έκανε με δόλο.

«Εγώ δεν τον γνώριζα τον άνθρωπο. Χθες έμαθα για εκείνον, το όνομά του. Το μόνο που γνωρίζω μετά από συζήτηση με την πρώην σύζυγό μου είναι ότι εκείνος ήταν ερωτευμένος μαζί της. Εγώ κάνω μία πολύ απλή αγροτική ζωή. Διατηρώ μία επιχείρηση. Είμαστε άνθρωποι που παλεύουμε για την επιβίωση. Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Με στενοχώρησε που αναφέρουν το όνομα της κόρης μου στην όλη ιστορία», σημειώσε μεταξύ άλλων.

Τι είπε για την 17χρονη κόρη του

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι παιδί έχω. Η κόρη μου είχε προσπαθήσει να πάρει την 24χρονη φίλη της εκείνο το βράδυ και να φύγουν από εκείνο το πάρτι. Τελικά έφυγε μόνη της. Μπορεί να είναι ένα μικρό παιδί αλλά είναι έξυπνη και γνωρίζει το καλό της. Εκείνη δεν γνώριζε κανέναν από το πρωτοχρονιάτικο πάρτι. Πήγε γιατί της το ζήτησε η φίλη της» είπε ο πρώην σύζυγος της γυναίκας για την ανήλικη κόρη του.

«Της έλεγε "εγώ θα σου κάνω κακό"»

«Όπως έχετε πάει όλοι σε ένα πάρτι, έτσι πήγε και εκείνη. Η πρώην γυναίκα μου υπεραγαπάει τα παιδιά μας. Δεν θα τα έμπλεκε ποτέ σε μία τέτοια ιστορία. Από ό,τι αντιλαμβάνομαι είχε εμμονή με την πρώην γυναίκα μου. Της έστελνε και μηνύματα με απειλές, της έλεγε “εγώ θα σου κάνω το κακό”», συμπλήρωσε ακόμη ο άνδρας.

«Δεν μπορώ να γνωρίζω κατά πόσο είναι αληθές ότι η πρώην σύζυγός μου είχε αποσπάσει από τον συγκεκριμένο άνθρωπο χρήματα. Από την στιγμή όμως που είχαν σχέση, δεν το βρίσκω ούτε κακό ούτε περίεργο. Σίγουρα δεν απέσπασε τα χρήματα με δόλο».