Ελλάδα

Εργάτης καταγγέλλει άγριο ξυλοδαρμό από τον εργοδότη του όταν ζήτησε τα δεδουλευμένα (βίντεο)

Εργάτης καταγγέλλει άγριο ξυλοδαρμό από τον εργοδότη του όταν ζήτησε τα δεδουλευμένα (βίντεο) Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ - INTIME
Καταγγελία για άγριο ξυλοδαρμό έκανε εργάτης στην Κρήτη καθώς -όπως υποστηρίζει- δέχθηκε χτυπήματα από τον εργοδότη του, επειδή τόλμησε να του ζητήσει τα δεδουλευμένα.

Σοκάρει η εικόνα του 23χρονου εργάτη που έχει μώλωπες σχεδόν σε όλο το σώμα του. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 23χρονος, που εργαζόταν σε οικοδομή στην Κίσσαμο στην Κρήτη, ζήτησε από τον 47χρονο εργοδότη του να του δώσει τα μεροκάματα του προηγούμενου μήνα.

Ο εργοδότης του, όχι μόνο δεν του έδωσε τα δεδουλευμένα του ως όφειλε, αλλά μόλις έμαθε ότι θα τον καταγγείλει στην Αστυνομία, φέρεται να άρχισε να τον χτυπά με αλυσίδα μοτοσικλέτας, μέχρι που τον άφησε λιπόθυμο στην άσφαλτο και τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Ο δράστης της επίθεσης φέρεται να κατάφερε με μανία δεκάδες χτυπήματα στον εργαζόμενο, στο κεφάλι, την πλάτη, το στέρνο, τα χέρια. 

Επιπλέον, ο νεαρός εργάτης από την Αίγυπτο αντιμετωπίζει βιοποριστικό πρόβλημα καθώς ο σπιτονοικοκύρης του λέγεται ότι του έχει κάνει έξωση επειδή δεν κατάφερε να του πληρώσει το ενοίκιο.

Ο εργοδότης συνελήφθη και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο με την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών. Ως τότε κρατείται.

Δείτε το ρεπορτάζ του Mega: