Ελλάδα

Τα πρώτα λόγια του συζυγοκτόνου στο Κουκάκι: «Ήπια κάτι μπύρες, όταν γύρισα είχε ετοιμάσει βαλίτσες»

EUROKINISSI EUROKINISSI
Στις μπύρες που είχε πιει και τις... βαλίτσες που είχε ετοιμάσει η σύζυγός του απέδωσε το έγκλημά του στις πρώτες του δηλώσεις ο συζυγοκτόνος του Κουκακίου.

«Ήπια κάτι μπύρες το βράδυ, γύρισα σπίτι και η γυναίκα μου είχε ετοιμάσει βαλίτσες να φύγει. Τότε τη χτύπησα». Αυτά φαίνεται πως ήταν τα πρώτα λόγια του συζυγοκτόνου του Κουκακίου στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Ο συζυγοκτόνοος, επιστρέφοντας από την έξοδό του, μαχαίρωση μέχρι θανάτου την 46χρονη σύζυγό του, ενώ αμέσως μετά τηλεφώνησε στο γιο τους ενημερώνοντάς τον ότι σκότωσε τη μητέρα του. Ο γιος βρήκε δολοφονημένη τη μητέρα του επιστρέφοντας στο σπίτι, μέσα σε μια «λίμνη» αίματος. Ο γυναικοκτόνος πατέρας του είχε πάρει το χωρίς πινακίδες αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς την παραλιακή, όπου διατείνεται ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Ο γιος της 46χρονης γυναίκας κάλεσε το ΕΚΑΒ στη 01:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, προκειμένου να διακομισθεί η μητέρα του στο νοσοκομείο ενώ η γυναίκα δεν είχε ζωτικές λειτουργίες. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, έδωσαν εντολή στο ΕΚΑΒ να μην κάνουν τη διακομιδή, καθώς ή γυναίκα ήταν ήδη νεκρή και θα έπρεπε να έρθει ο ιατροδικαστής.

NETWORK