Ελλάδα

Χαλάνδρι: Αυτός είναι ο 18χρονος που σκοτώθηκε, «περίμενε με αγωνία τα αποτελέσματα για τις Πανελλήνιες» λέει ο θείος του (εικόνα, βίντεο)

Χαλάνδρι: Αυτός είναι ο 18χρονος που σκοτώθηκε, «περίμενε με αγωνία τα αποτελέσματα για τις Πανελλήνιες» λέει ο θείος του (εικόνα, βίντεο)
Σοκαριστικό είναι το τροχαίο δυστύχημα στο Χαλάνδρι όπου έχασε τη ζωή του ένας 18χρονος. Οι εικόνες που έρχονται στη δημοσιότητα δείχνουν πώς καρφώθηκε το αμάξι στο δέντρο, το όποιο έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα.

Αυτός είναι ο 18χρονος Παναγιώτης που σκοτώθηκε στο Χαλάνδρι, ο οποίος μάλιστα σήμερα θα μάθαινε πώς έγραψε και στις Πανελλήνιες. Όπως είπε ο θείος του, ήθελε να ασχοληθεί με τα οικονομικά σαν τον πατέρα του.

Στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 18χρονος στο Χαλάνδρι, έχουν μαζευτεί φίλοι και συμμαθητές του και αφήνουν λουλούδια.

18xronos

Η ταχύτητα που είχε αναπτύξει το αυτοκίνητο, αλλά και καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, οδήγησαν την αστυνομία στη σύλληψη ενός 19χρονου, με τον οποίο πιθανότατα το άτυχο παιδί έκανε κόντρες θανάτου στον κεντρικό δρόμο της περιοχής. Στον νεαρό ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης.

Τι λέει ο θείος του

«Η αιτία είναι αυτό το σταυροδρόμι. Και σε λίγες μέρες θα ξανάρθετε για το ίδιο ρεπορτάζ γιατί πάλι θα έχει σκοτωθεί κάποιος άλλος» δήλωσε κάτοικος της περιοχής.

Ο Παναγιώτης ήταν μοναχοπαίδι και μόλις είχε τελειώσει το σχολείο. Περίμενε με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να μάθει εάν τελικά είχε περάσει στη σχολή που ήθελε. Λίγα μέτρα όμως από το σπίτι του στο Χαλάνδρι, το νεαρό αγόρι σκοτώθηκε, οδηγώντας το αυτοκίνητο της μητέρας του.

«Δράμα… Μοναχογιός ήταν. Είχε τελειώσει την Γ’ Λυκείου και τώρα έδωσε Πανελλήνιες. Τώρα έδωσε Πανελλήνιες. Φέτος. Και δηλαδή και περιμέναμε να βγουν τα αποτελέσματα. Ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του. Οικονομικά. Το παιδί εγώ ήξερα ότι έπαιρνε το αμάξι του πατέρα του. Του άρεσαν τα αμάξια, του άρεσαν τα μηχανάκια… Πολύ καλό παιδί. Ήσυχο, ήρεμο… ευγενικό» είπε θείος του 18χρονου.

Εικόνες – σοκ από το αμάξι που οδηγούσε ο 18χρονος

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες του αμαξιού του 18χρονου που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα στο Χαλάνδρι. Θάνατος για τον οποίο έχει συλληφθεί ο 20χρονος φίλος του, με τον οποίο φέρονται να έκαναν «κόντρες» όπως έχει προκύψει από την έρευνα της Αστυνομίας.

amaxi1

amaxi3

Βίντεο – ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, καταγράφει τα δύο αυτοκίνητα πλάι – πλάι να κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Λίγο αργότερα το αμάξι του 18χρονου, ο οποίος δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και οδηγούσε χωρίς να φορά ζώνη, καρφωνόταν σε δέντρο με τον νεαρό να βρίσκει τραγικό θάνατο.