Ελλάδα

Aναβολή ζήτησε και πήρε ο Θέμης Αδαμαντίδης: Eπιμένει πως δεν υπάρχει βίντεο

Aναβολή ζήτησε και πήρε ο Θέμης Αδαμαντίδης: Eπιμένει πως δεν υπάρχει βίντεο
Ο Θέμης Αδαμαντίδης κάθησε σήμερα στο εδώλιο του Τριμελούς Αυτοφώρου Δικαστηρίου με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής και απλής εξύβρισης μετά την καταγγελία της συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη.

Αναβολή ζήτησε και έλαβε σήμερα, Πέμπτη, ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, με την δίκη να μεταφέρεται στις 4/10/2022.

Μέσω του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια, ο Θέμης Αδαμαντίδης αρνήθηκε και πάλι τις κατηγορίες - κάνοντας λόγο για εκβιασμό.

Διέψευσε, παράλληλα, την ύπαρξη βίντεο στο οποίο καταγράφεται ξυλοδαρμός, όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση θα εκδικαζόταν σήμερα έπειτα από αναβολή που ζήτησε και πήρε η πλευρά της καταγγέλλουσας, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση. Μάλιστα σε εκείνη την πρώτη αναβολή, ο Αλέξης Κούγιας είχε δηλώσει πως η πλευρά του τραγουδιστή επιθυμεί να γίνει η δίκη το νωρίτερο δυνατόν.

«Με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε και με κλώτσησε δυνατά»

Η καταγγέλλουσα στην κατάθεση της στους αστυνομικούς ανέφερε ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης πριν από δύο εβδομάδες, ενώ βρισκόταν σε μαγαζί με «φρουτάκια» στην Άνω Γλυφάδα - κι εκείνη τον περίμενε στο αυτοκίνητο επί δύο ώρες - βγήκε νευριασμένος και άρχισε να τη βρίζει και να τη χτυπά, καθώς την είδε να γράφει μηνύματα στο κινητό της.

Μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε δυνατά στο γοφό μου. Ταυτόχρονα με απείλησε με τη φράση “κ@@@@λα, π@@@άνα, ξ@@@@@άρα, γ@@@@@α, με ξεφτιλίζεις, θα σε σκοτώσω”. Παράλληλα με κατηγορούσε ότι φλερτάρω με τον ταξιτζή απέναντι, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ψευδές, ανέφερε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς.

Υποστήριξε, μάλιστα, και πως κατά το παρελθόν έχει πέσει θύμα βίαιης συμπεριφοράς από τον Θέμη Αδαμαντίδη.