Ελλάδα

Σύλληψη αστυνομικού για βιασμό ανήλικης: Οργισμένη αντίδραση Θεοδωρικάκου

Σύλληψη αστυνομικού για βιασμό ανήλικης: Οργισμένη αντίδραση Θεοδωρικάκου Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ - EUROKINISSI
Σοκ προκαλούν οι πληροφορίες που έρχονται στην επιφάνεια από τη νοσηρή δράση του 53χρονου εν ενεργεία αστυνομικού, ο οποίος κατηγορείται πως είχε αποπλανήσει σεξουαλικά ανήλικα κορίτσια - Οργισμένη αντίδραση του Τάκη Θεοδωρικάκου

Σοκάρουν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως μετά την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του αστυνομικού ο οποίος κατηγορείται ότι προέβαινε σε γενετήσεις πράξεις σε βάρος ανηλίκων.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει έως αυτή την ώρα, ο αστυνομικός, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα που είχε ως προπονητής αθλήματος, προσέγγισε μια 14χρονη μαθήτρια και προέβη σε γενετήσεις πράξεις εις βάρος της. 

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος επιχειρούσε να γυρίσει και πορνογραφικά βίντεο μέσω διαδικτυακής εφαρμογής!

Πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της ανήλικης ήταν εκείνη που ανακάλυψε ότι κάτι συμβαίνει, μέσα από μηνύματα που είχε ανταλλάξει ο αστυνομικός με το παιδί της.

Στη συνέχεια, πήγε στην Αστυνομία και τον κατήγγειλε.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, στο πλαίσιο της οποίας παραγγέλθηκε η εξέταση της ανήλικης από ιατροδικαστή ενώ επιπλέον κατά την προανακριτική διαδικασία προέκυψε ότι ο αστυνομικός είχε κάνει άσεμνες χειρονομίες σε βάρος ακόμη μίας ανήλικης κοπέλας.

Θεοδωριακάκος: «Δεν υπάρχει θέση στην ΕΛΑΣ για τους ελάχιστους που δεν τιμούν τη στολή τους»

Με ανάρτησή του στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσής του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος αναφέρθηκε στην υπόθεση σύλληψης αστυνομικού για βιασμό ανηλίκου.

Επιπροσθέτως , ο κ. Θεοδωρικάκος , επεσήμανε κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε επ’ αφορμής της συγκεκριμένης υπόθεσης, ότι η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας, που υπάγεται απευθείας στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ερευνά ενδελεχώς όλες τις καταγγελίες για αστυνομικούς που δεν τιμούν τη στολή τους.

Όπως είπε ο υπουργός, στην Ελληνική Αστυνομία δεν υπάρχει χώρος για επίορκους:

«Δεν υπάρχει θέση στην ΕΛ.ΑΣ για επίορκους, για τους ελάχιστους που δεν τιμούν τη στολή τους. Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας συνέλαβε έναν αστυνομικό για βιασμό ανηλίκου. Συμβάλλει έτσι στη διαφάνεια και την ενίσχυση της αξιοπιστίας της ΕΛ.ΑΣ στην κοινωνία».