Ελλάδα

Συγκλονίζει η 49χρονη που δέχθηκε το καυστικό υγρό στη Μεσσήνη: «Θα τα καταφέρω» (βίντεο)

Συγκλονίζει η 49χρονη που δέχθηκε το καυστικό υγρό στη Μεσσήνη: «Θα τα καταφέρω» (βίντεο) Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ - ΙΝΤΙΜΕ
Συγκλονιστικό είναι το μήνυμα που στέλνει η 49χρονη μετά την επίθεση με καυστικό υγρό από τον πρώην σύζυγό της, στην περιοχή της Μεσσήνης.

Τα πρώτα λόγια της άτυχης γυναίκας, μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα, συγκινούν.  

«Τι να πω, τι να πω... να μη συμβεί σε καμία γυναίκα αυτό. Αυτή τη στιγμή είμαι σε πολύ κακή κατάσταση», ανέφερε η 49χρονη.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου του Alpha εάν θα τα καταφέρει, με περίσσεια δύναμη ψυχής απάντησε: «Ναι, θα τα καταφέρω».

Σημειώνουμε ότι η 49χρονη έχει ένα πολύ σοβαρό έγκαυμα στο μάτι της. «Είναι ένα πολύ σοβαρό περιστατικό όσον αφορά την εξέλιξη της υγείας στο δεξί της μάτι», σημειώνει η Ελένη Αλειφέρη, διοικήτρια του νοσοκομείου Καλαμάτας, όπου νοσηλεύεται η 49χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα επίθεσης με ακουαφόρτε από τον 50χρονο πρώην σύζυγό της.

«Έχει χημικό έγκαυμα τρίτου - τέταρτου βαθμού. Είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση στο μάτι της. Υπάρχει κίνδυνος απώλειας της όρασής της», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Μετανιωμένος και «βαθιά συγκλονισμένος» δηλώνει ο 50χρονος που έριξε καυστικό υγρό στην 49χρονη γυναίκα, στην Ανάληψη Μεσσηνίας.

Η επίθεση στην 49χρονη μητέρα έξι παιδιών έχει προκαλέσει σοκ όχι μόνο στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσήνης, αλλά και στο πανελλήνιο.

Ο 50χρονος που συνελήφθη χθες από την Αστυνομία, το απόγευμα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Στη συνέχεια μετέβη στην ανακρίτρια, απ' όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του, που θα γίνει το Σάββατο, στις 12:30 το μεσημέρι.

«Ο εντολέας μου τώρα συνειδητοποίησε τι έγινε, είναι βαθιά συγκλονισμένος, έχει μετανιώσει, ζητάει συγγνώμη για αυτό το οποίο έκανε», τόνισε ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου, Θανάσης Ηλιόπουλος.

Όπως είπε μπροστά στις κάμερες, ο εντολέας του θέλει να συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο στο θύμα, καθώς είναι «εξαιρετικά σοβαρός» ο τραυματισμός της από το καυστικό υγρό.

«Πήγε στο νοσοκομείο αλλά απ' όσο έμαθα, εκείνη δεν ήθελε να τον δει και ακολούθησε η σύλληψή του», ανέφερε ο δικηγόρος.

Είπε ακόμη ότι μέχρι το 2015, που βγήκε το συνεναιτικό διαζύγιο, «εγώ έβλεπα δύο ανθρώπους του μόχθου, της καθημερινότητας, μια πολύκτεκνη οικογένεια».

«Κι εγώ χθες όταν το έμαθα δεν πίστευα ότι συνέβη», πρόσθεσε ο κ. Ηλιόπουλος ενώ σημείωσε ότι -απ' όσα γνώριζε- «έγινε προσπάθεια να τα ξαναβρούν». «Ο εντολέας μου ήθελε να τα βρουν», τόνισε.

Δείτε τις δηλώσεις του συνήγορου υπεράσπισης στο best tv:

{https://www.youtube.com/watch?v=_oeNOgidYW0&feature=emb_imp_woyt}