Ελλάδα

Κρήτη: Ποινική δίωξη στους τέσσερις Ολλανδούς για τον άγριο ξυλοδαρμό των συμπατριωτών τους (βίντεο)

Κρήτη: Ποινική δίωξη στους τέσσερις Ολλανδούς για τον άγριο ξυλοδαρμό των συμπατριωτών τους (βίντεο) Φωτογραφία: EUROKINISSI
Ποινική δίωξη για επικίνδυνες σωματικές βλάβες αντιμετωπίζουν οι τέσσερις Ολλανδοί τουρίστες για τον άγριο ξυλοδαρμό συμπατριωτών τους, στη Χερσόνησο Ηρακλείου, στην Κρήτη.

Πρόκειται για τρεις 18χρονους και έναν 19χρονο, οι οποίοι τραυμάτισαν έναν 19χρονο και τον 27χρονο φίλο του.

Υπενθυμίζεται ότι οι σκηνές άγριας βίας που σόκαραν την Κρήτη εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (25.08.2022), όταν ένας 19χρονος και ο 27χρονος φίλος του προσπάθησαν να χωρίσουν τέσσερις Ολλανδούς συμπατριώτες τους, με αποτέλεσμα να δεχθούν και οι ίδιοι άγρια χτυπήματα.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι τέσσερις νεαροί παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο αυτόφωρο πλημμελειοδικείο, όμως, η δίκη αναβλήθηκε και ορίστηκε τακτική δικάσιμος στις 23 Φεβρουαρίου 2023, προκειμένου να προσκομιστούν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης και η έκθεση του ιατροδικαστή.

Οι αστυνομικοί άμεσα κατάφεραν –σύμφωνα με το cretalive.gr– μέσα από οπτικό υλικό να ταυτοποιήσουν τους δράστες.

Το σχετικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας σοκάρει, καθώς δείχνει τον 19χρονο να δέχεται κλωτσιές στο κεφάλι!

Ο 27χρονος διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείου Ηρακλείου όπου νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική με τραύμα στο πόδι, ενώ ο 19χρονος που φαίνεται στο βίντεο, λίγη ώρα μετά τον ξυλοδαρμό του, κατήγγειλε το περιστατικό στο τμήμα Ασφαλείας της Χερσονήσου.