Ελλάδα

Συγκλονιστική εξομολόγηση από την 50χρονη άστεγη με τον 93χρονο πατέρα της: «Είναι μία τραγωδία αυτό που ζούμε» (βίντεο)

Συγκλονιστική εξομολόγηση από την 50χρονη άστεγη με τον 93χρονο πατέρα της: «Είναι μία τραγωδία αυτό που ζούμε» (βίντεο)
«Είναι μία τραγωδία αυτό που ζούμε, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα απολύτως, φανταστείτε ότι δεν έχουμε κάνει μπάνιο από τον περασμένο Απρίλιο, ακόμη και για φυσικές μας ανάγκες δεν μπορούμε να έχουμε αυτονόητα πράγματα», λέει η 50χρονη άστεγη από την Αμαλιάδα.

Η 50χρονη άστεγη προσπαθεί με ψυχραιμία να περιγράψει τον απίστευτο εφιάλτη που η ίδια και ο 93χρονος πατέρας της ζουν τους τελευταίους μήνες.

Επιστρατεύει όση δύναμη έχει και προσπαθεί να περιγράφει την καθημερινότητά τους που έχει μόνο δυσκολίες.

Η μητέρα της έφυγε από τη ζωή πριν λίγα χρόνια και η ίδια απέμεινε μαζί με τον 93χρονο συνταξιούχο πατέρα της πίσω να προσπαθούν να επιβιώσουν με την σύνταξή του, που πλέον είναι πενιχρή όπως η ίδια λέει στη συγκλονιστική της εξομολόγηση.

Ζητά το αυτονόητο, την κατανόηση και την εμπιστοσύνη από τους συμπολίτες τους προκειμένου να τους νοικιάσουν ένα σπίτι για να μπορέσουν να μείνουν εκεί σε μια οικονομική τιμή για να μπορούν να ανταπεξέρχονται στα πάγια έξοδα.

Τώρα που πλησιάζει ο χειμώνας ο κίνδυνος και ο φόβος από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες επιτείνουν την αγωνία της ίδιας κυρίως για την υγεία του πατέρα της, που ταλαιπωρείται με τόσο φρικτό τρόπο στα 93 του χρόνια.

Η κατάθεση ψυχής της και η έκκληση ζωής μέσα από το ρεπορτάζ του grtimes:

{https://www.youtube.com/watch?v=WRXY9izeWtQ}