Ελλάδα

Ανατριχιαστικές περιγραφές από τον αδερφό της 28χρονης στην Κόρινθο: «Έχει νιώσει τον απόλυτο τρόμο» (βίντεο)

Ανατριχιαστικές περιγραφές από τον αδερφό της 28χρονης στην Κόρινθο: «Έχει νιώσει τον απόλυτο τρόμο» (βίντεο) Φωτογραφία: INTIME
Ο αδερφός της 28χρονης που καταγγέλλει ότι κακοποιήθηκε βάναυσα από τον εν διαστάσει σύζυγό της στην Κόρινθο, μίλησε για τον χαρακτήρα του δράστη, που και στο παρελθόν φέρεται να είχε καταφερθεί απειλητικά εναντίον της γυναίκας.

Ο αδερφός της 28χρονης μίλησε για τον βίαιο χαρακτήρα του 33χρονου από την Κόρινθο, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την καταγγελία για επίθεση και βιασμό στην 28χρονη σύντροφό του.

«Θα ήμουν ο νονός και επειδή ήμουν αυτός που παρότρυνα την αδερφή μου να χωρίσει και να σταματήσει κάθε είδους σχέση με αυτόν τον άνθρωπο, ίσως να ήταν μια αφορμή για να γίνει το σκηνικό αυτό», τόνισε ο αδερφός του θύματος.

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχει νιώσει τον απόλυτο τρόμο, ότι απλά είχε κλείσει τα μάτια και πίστευε ότι θα πεθάνει. Δεν είναι κάτι που το έχουμε συνειδητοποιήσει. Δεν ήταν έτσι, μετέπειτα στην σχέση δημιουργήθηκε αυτή η επιθετικότητα.

»Την είχε ξαναχτυπήσει στο παρελθόν, από ό,τι ομολογεί και ο ίδιος. Βέβαια δεν ήταν μια φορά(…). Έχουν γίνει πολλά περισσότερα και υπάρχουν σε όλα μάρτυρες».

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Mega: