Ελλάδα

Αρπαγή 14χρονης: Παγώνει το αίμα η περιγραφή του κοριτσιού, «μου έβαλαν δύο πιστόλια στο μυαλό» (βίντεο)

Αρπαγή 14χρονης: Παγώνει το αίμα η περιγραφή του κοριτσιού, «μου έβαλαν δύο πιστόλια στο μυαλό» (βίντεο) Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ - INTIME
Παγώνουν το αίμα οι αποκαλύψεις για τη 14χρονη που είχε πέσει θύμα απαγωγής και βρέθηκε σε άθλια κατάσταση στο Μαρκόπουλο.

«Σε παρακαλώ, πηγαίνετε με στη μάνα μου, σε παρακαλώ...Με πήγαν εκεί και μου έλεγαν "εγώ θα σκοτώσω τη μάνα σου, εγώ θα κάνω κακό, θα πάρω το μικρό σου αδερφό, να σβήσει τις μηνύσεις η μάνα σου...», περιγράφει η 14χρονη για τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε με τους απαγωγείς της.

«Μετά μου έλεγαν να πάρω τον πατέρα μου, κάθισαν ένας από δω ένας από εκει, έβγαλαν όπλα και μου τα έβαλαν εδώ, στο μυαλό. Θα σε σκοτώσω, να βρίσεις τον πατέρα σου» αποκαλύπτει το θύμα.

Το μαρτύριο της κοπέλας έμοιαζε να μην έχει τέλος. Υπό το καθεστώς απειλής, θα καταγγείλει πως οι απαγωγείς προσπάθησαν να την κάνουν να διακόψει σχέσεις με την οικογένεια της.

Η κόλασή της βρήκε ένα τέλος όταν κατάφερε να αποδράσει. Η μητέρα της συγκλονίζει με την περιγραφή των πρώτων δευτερολέπτων που ακούει την φωνή της χαμένης κόρης της να της λέει πως έχει ξεφύγει.

Καθώς είχε μάθει από την μεγάλη κόρη της που ήταν αυτόπτης μάρτυς της απαγωγής πως οι άνδρες ήταν ένοπλοι το μυαλό της είχε πάει στα χειρότερα.

Μάνα και κόρη ξανά μαζί προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους την περιπέτεια που έζησαν.

Γιαννόπουλος: «Πέρασε φριχτή κατάσταση μαζί τους»

Aπό την μεριά του το «Χαμόγελο του Παιδιού» καταγγέλλει την δράση κυκλωμάτων που απαγάγουν και εξωθούν ανήλικες στην πορνεία.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», το παιδί κακοποιήθηκε σεξουαλικά και σωματικά. «Πέρασε φριχτή κατάσταση μαζί τους – πέντε άνδρες – αυτές τις μέρες κακοποιήθηκε και σωματικά και σεξουαλικά» ανέφερε ο κ. Γιαννόπουλος.