Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης: Ραγδαίες εξελίξεις, νέα σύλληψη 34χρονου

Βιασμός 12χρονης: Ραγδαίες εξελίξεις, νέα σύλληψη 34χρονου Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ - INTIME
Πληροφορίες ότι επίκεται από ώρα σε ώρα η ανακοίνωση μίας ακόμη σύλληψης ατόμου σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 34χρονος έχει ταυτοποιηθεί για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στα Σεπόλια και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πρόκειται για ένα ακόμη ένταλμα σύλληψης, το πέμπτο στη σειρά, που εκτελείται από την ΕΛΑΣ και αφορά τη σοκαριστική αυτή υπόθεση.

Σημειώνεται ότι είχαν συλληφθεί αρχικά ένας 53χρονος και ένας 42χρονος, και ακολούθησαν τα τελευταία 24ωρα ένας 33χρονος και ένας 36χρονος.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για 34χρονο άνδρα ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής (16/10) στην Αθήνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Το εν λόγω άτομο φέρεται να ήταν ανάμεσα σε εκείνους που κακοποίησαν σεξουαλικά το ανήλικο κορίτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 34χρονος, που εργάζεται στην επιχείρηση της οικογένειάς του, συνομιλούσε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την 12χρονη.

κατηγορείται ότι συνευρέθηκε με το παιδί έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί το πρωί της Δευτέρας στον εισαγγελέα.