Ελλάδα

Σεπόλια: Το προφίλ του 34χρονου που συνελήφθη, βίασε 2 φορές τη 12χρονη, δύο άνδρες αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Σεπόλια: Το προφίλ του 34χρονου που συνελήφθη, βίασε 2 φορές τη 12χρονη, δύο άνδρες αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ - EUROKINISSI
Δύο φορές φέρεται να βίασε τη 12χρονη ο 34χρονος που συνελήφθη την Κυριακή και εμπλέκεται στην σοκαριστική υπόθεση των Σεπολίων.

Ο πέμπτος άνδρας που έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας την Κυριακή (16/10) βρισκόταν στο εξωτερικό το τελευταίο διάστημα και σύμφωνα με πληροφορίες η σύλληψή του έγινε κατά την επιστροφή του από τη Γερμανία όπου βρισκόταν.

Λέγεται ότι είναι μέτοχος σε οικογενειακή επιχείρηση και κατοικεί στο Παγκράτι. Φέρεται να ήρθε σε επαφή με το κορίτσι μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής και στη συνέχεια να την κακοποίησε σεξουαλικά (δύο φορές σύμφωνα με την Αστυνομία).

Το βράδυ της Κυριακής, η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε τη σύλληψη του 34χρονου:

«Συνελήφθη με ένταλμα 34χρονος ημεδαπός που κατηγορείται ότι προέβη σε γενετήσια πράξη με ανήλικη παθούσα. 

»Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 16-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 34χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

»Ο 34χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον (2) φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

»Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των ανακριτικών αρχών τη Δευτέρα μαζί με τους άλλους δύο που συνελήφθησαν το τελευταίο 48ωρο (ένας 36χρονος και ένας 33χρονος).

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανηλίκων έχουν στα χέρια τους στοιχεία και δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στη νύχτα να προχωρήσουν και σε άλλες συλλήψεις. 

Επίσης, τη Δευτέρα θα απολογηθεί στην ανακρίτρια και η μητέρα της 12χρονης. Η 37χρονη μητέρα κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία.

Στη ΓΑΔΑ δύο άτομα αυτοβούλως

Στο μεταξύ, δύο άνδρες, ηλικίας 39 και 55 ετών, που συνομιλούσαν διαδικτυακά με την 12χρονη, στον Κολωνό, ταυτοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Και οι δύο προσήλθαν αυτοβούλως, την Κυριακή, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και υποστήριξαν, μεταξύ άλλων, ότι το καλοκαίρι συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με γυναίκα που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη, η οποία έχει πέσει θύμα βιασμού και εκπόρνευσης στον Κολωνό.

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αφού εξετάστηκαν ενόρκως από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, αποχώρησαν στη συνέχεια από τη ΓΑΔΑ, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.