Ελλάδα

Υπόθεση παιδοβιαστών στα Σεπόλια: Έρχονται νέα εντάλματα, αναζητείται κι ένα ζευγάρι με άμεση σχέση με τους βιασμούς (βίντεο)

Υπόθεση παιδοβιαστών στα Σεπόλια: Έρχονται νέα εντάλματα, αναζητείται κι ένα ζευγάρι με άμεση σχέση με τους βιασμούς (βίντεο)
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την υπόθεση των παιδιοβιαστών στα Σεπόλια, καθώς συνεχίζεται τόσο η διαδικασία της ταυτοποίησης όσο και εκείνη της έκδοσης νέων ενταλμάτων σύλληψης.

Σε νέα σύλληψη άνδρα για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια προχώρησε το απόγευμα της Κυριακής η ΕΛΑΣ - στην έκτη κατά σειρά για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο - ενώ πλέον αναμένονται και νέα εντάλματα για τουλάχιστον τρία άτομα, με τις διαρροές να κάνουν λόγο και για ένα ζευγάρι που καταζητείται από τις Αρχές.

Σημειώνται πως αυτή την ώρα στα πρώην δικαστήρια της Ευελπίδων βρίσκονται τρεις από τους συλληφθέντες που εμπλέκονται στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια και συγκεκριμένα: Ο 33χρονος Αναστάσιος Λ., ο 36χρονος Νικόλαος Κ. και ο 34χρονος Ευθύμιος Κ.

Τι έχει γίνει γνωστό για τους παιδοβιαστές, τι ισχυρίζονται

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 34χρονος εργάζεται στην επιχείρηση της οικογένειάς του κοντά στο κέντρο της Αθήνας. O εν λόγω άντρας συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής καθώς φέρεται να ανήκει στο «διαδικτυακό πελατολόγιο» του 53χρονου μαστροπού, ενώ είχε κλείσει ραντεβού με την 12χρονη, την οποία φέρεται να είχε βιάσει τουλάχιστον 2 φορές.

Ο 33χρονος που είναι κάτοικος Αγίας Βαρβάρας και δουλεύει σε μία φαρμακαποθήκη, ισχυρίζεται ότι δεν έχει προχωρήσει σε σεξουαλική πράξη με την 12χρονη. Ο ίδιος αρνείται ότι συνευρέθηκε με το κορίτσι. Συνάντησε την 12χρονη 3 φορές, ωστόσο όπως ισχυρίζεται δεν κατάφερε να προχωρήσει στον βιασμό της... λόγω των φοβιών του - όπως ανέφερε ο δικηγόρος του.

Ο 36χρονος που εργάζεται στο νοσοκομείο «Μεταξάς» κατηγορείται ότι ήρθε μία φορά σε επαφή με την 12χρονη μέσω της ιστοσελίδας γνωριμιών. Ο 36χρονος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ με εντολή υπουργού έχει κινηθεί διαδικασία και να απολυθεί.

Αναζητάται ένα ζευγάρι με εμπλοκή στους βιασμούς

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, μέσα στο Σαββατοκύριακο στήθηκε επιχείρηση του τμήματος ανηλίκων της ασφάλειας Αττικής με την συμβολή ειδικής ομάδας της ΟΠΚΕ - στην διάρκεια της οποίας έγινε έφοδο σε 3-4 οίκους ανοχής.

Στη διάρκεια των εφόδω, οι άνδρες της ΕΛΑΣ αναζητούσαν ένα ζευγάρι που φέρεται να έχει άμεση σχέση με τους βιασμούς του παιδιού.

Η επιχείρηση ήταν στοχευμένη, ωστόσο δυστυχώς δεν εντοπίστηκε το ζευγάρι, το οποίο φαίνεται ότι αποτελεί μέρος των ενταλμάτων σύλληψης που έχουν εκδοθεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι, ήρθε από μία πόλη της Θεσσαλίας, ενώ τώρα βρίσκονται σε κάποιον απ΄ό τους οίκους ανοχής, που έγινε η έφοδος.

Αφέθηκαν ελεύθεροι 4 άνδρες

Αξίζει να σημειωθεί πως οι 4 άνδρες που έχουν εμφανιστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ έως και σήμερα, έχουν αφεθεί ελεύθεροι.

Είναι ηλικίας 55, 36, 35 και 39 ετών αντίστοιχα, ενώ, όπως ισχυρίστηκαν, επικοινώνησαν με το παιδί και όταν κατάλαβαν ότι δεν είναι 17 ετών αλλά 12, δεν προχώρησαν παρακάτω.