Ελλάδα

Παλαιό Φάληρο: Στη φυλακή ο βιαστής με το τατουάζ, παραδέχτηκε τις πράξεις του

Παλαιό Φάληρο: Στη φυλακή ο βιαστής με το τατουάζ, παραδέχτηκε τις πράξεις του
Στη φυλακή οδηγείται ο 45χρονος φερόμενος βιαστής του Παλαιού Φαλήρου. Παραδέχτηκε τα πάντα στους αστυνομικούς λέγοντας πως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών

Στα Δικαστήρια έφτασε το πρωί της Πέμπτης ο «βιαστής με το τατουάζ», ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό μιας γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο και την απόπειρα βιασμού μιας ακόμη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 45χρονος ομολόγησε τις πράξεις του στους αστυνομικούς και οδηγείται αυτήν την ώρα στη φυλακή.

Όπως είπε, είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ και δεν είχε συναίσθηση των πράξεών του, ενώ υποστήριξε ότι φοβήθηκε όταν είδε τον εαυτό του στην τηλεόραση και έφυγε για την Αλβανία.

Ο 45χρονος, όταν διαπίστωσε πως η υπόθεση πήρε μεγάλες διαστάσεις και έχει καταγραφεί σε βίντεο, σύμφωνα με πληροφορίες , υποστήριξε πως ήταν σε υπερδιέγερση καθώς είχε πιει αλκοόλ και είχε κάνει χρήση κοκαΐνης την οποία νωρίτερα αγόρασε από την πλατεία Βάθη.

Ήδη στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών βρίσκονται καταγγελίες από ακόμα δύο γυναίκες που φέρεται να τον έχουν αναγνωρίσει ως τον άνθρωπο που τους επιτέθηκε ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο δημοσιοποίησης των στοιχείων του για να διακριβωθεί εάν υπάρχουν κι άλλες γυναίκες που έπεσαν θύματά του.

Η συγκλονιστική περιγραφή της κοπέλας που γλίτωσε

Η περιγραφή της νεαρής κοπέλας που γλίτωσε την τελευταία στιγμή από τα χέρια το βιαστή του Παλαιού Φαλήρου είναι αποκαλυπτική.

Περιγράφει με λεπτομέρειες τη στιγμή που ο 45χρονος την απειλούσε, βάζοντας της ένα μεταλλικό αντικείμενο στα πλευρά και απειλώντας ότι θα τη σκοτώσει, αλλά και το πώς γλίτωσε το βιασμό της την τελευταία στιγμή.

Τα λεπτά ήταν για αυτήν αιώνας και η αγωνία της είχε φτάσει στο κατακόρυφο όταν είδε ξαφνικά τον επίδοξο βιαστή του Παλαιού Φαλήρου να εισβάλει στο αυτοκίνητο της και να την απειλεί.

Η ψυχραιμία ήταν το στοιχείο που την έσωσε ενώ τα όσα είπε στους αστυνομικούς «ξεκλείδωσαν» το βασικό στοιχείο για την ταυτοποίηση του βιαστή.

Η νεαρή κοπέλα είπε στους αστυνομικούς ότι ο 45χρονος, όταν μπήκε στο αυτοκίνητό της, της έδινε οδηγίες για τη διαδρομή που ήθελε να ακολουθήσουν για να καταλήξουν σε ένα παρκάκι.