Ελλάδα

Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Ξεκινά η δίκη του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της Γαρυφαλλιάς Ψαράκου

cyclades24.gr cyclades24.gr
Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην έναρξη της δίκης στη Σύρο για τη γυναικοκτονία της Γαρυφαλιάς Ψαράκου, η οποία έπεσε νεκρή από τα χέρια του συντρόφου της στη Φολέγανδρο.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης της γυναικοκτονίας μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Σύρου υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας περίπου στις 07:30 της Πέμπτης.

Όπως αναφέρει το cyclades24.gr, έχει στηθεί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τη μεταφορά του δράστη, και για την εξέλιξη της δίκης. Μάλιστα, έχουν φτάσει στην Σύρο δυνάμεις της αστυνομίας και από άλλες περιοχές για να συνδράμουν στην επιχείρηση.

Ο 30χρονος θα δικαστεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς σύμφωνα με το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου Νάξου και την εισαγγελική πρόταση, ο δράστης της δολοφονίας είχε πλήρη επίγνωση των πράξεων του.

Στο νησί βρίσκεται και η Ιωάννα Παλιοσπύρου για να συμπαρασταθεί στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς. Οι γονείς της Γαρυφαλλιάς ζητούν δικαίωση για τη δολοφονία της κόρης τουςκαι ταξίδεψαν και πάλι στην Σύρο για να παραστούν στη δίκη.

{https://www.youtube.com/watch?v=g29UrU2iDR8}