Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: «Βγήκε για να θερίσει» λέει για τον οδηγό ο δικηγόρος της οικογένειας της 21χρονης φοιτήτριας

Θεσσαλονίκη: «Βγήκε για να θερίσει» λέει για τον οδηγό ο δικηγόρος της οικογένειας της 21χρονης φοιτήτριας Φωτογραφία: INTIME
«Ο 26χρονος οδηγός βγήκε για να θερίσει» υποστήριξε ο Νίκος Ρουσόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας της 21χρονης φοιτήτριας που έπεσε θύμα παράσυρσης ενός ΙΧ στη Θεσσαλονίκη.

Ο 26χρονος, που παρέσυρε κι εγκατέλειψε αιμόφυρτη την 21χρονη φοιτήτρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από την στιγμή που φέρεται να έκανε ελιγμό και να πάτησε δεύτερη φορά την άτυχη κοπέλα «θεωρούμε από την πλευρά του το ήξερε, το είχε αποδεχτεί και δεν τον ενδιέφερε ότι μπορεί να έχει προκαλέσει θάνατο», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας.

«Τον ενδιέφερε μόνο να γλυτώσει ο ίδιος», συμπλήρωσε ο κ. Ρουσόπουλος. «Μιλάμε πλέον για εγκληματική ενέργεια. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που βγήκε για να θερίσει, αυτή είναι η πραγματικότητα» τόνισε ο κ. Ρουσόπουλος.

Επισήμανε δε, ότι «την είδε τραυματισμένη και δεν τον ενδιέφερε», σημείωσε μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης κοπέλας υποστήριξε ακόμη ότι μετά την τραγική εξέλιξη με τον θάνατο της φοιτήτριας αναμένεται να διαφοροποιηθεί το κατηγορητήριο.

Πράγμα που τελικά έγινε καθώς ο 26χρονος πλέον διώκεται για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης με αποτέλεσμα τον θάνατο, όπως επίσης για εγκατάλειψη τροχαίου και οδήγηση χωρίς την σχετική άδεια (πλημμελήματα).

Μετά την απολογία του, παίρνει το δρόμο για τις φυλακές με σύμφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή.

Ακολουθεί το ηχητικό με τις δηλώσεις του δικηγόρου:

{https://www.youtube.com/watch?v=KtHrRQpR71g}